Libnet.ro
UNICEF

01:05

Richard Gere, din nou indragostit: Are o iubita superba, mai tanara cu 34 de ani (FOTO)

B1 B1,
Richard Gere, din nou indragostit: Are o iubita superba, mai tanara cu 34 de ani (FOTO)

Richard Gere este mai indragostit ca niciodata. Actorul este topit dupa noua sa iubita, Alejandra Silva, o tanara in varsta de 33 de ani. Prima aparitie publica a celor doi a fost week. continuă pe B1

Senat: Comisia de Sanatate respinge modificarile aduse la legea anti-fumat, care ar fi permis din nou fumatul in spatii special amenajate

Senatorii din comisia de Sanatate au respins marti proiectul de lege prin care se dorea ca fumatul sa fie permis din nou in spatiile special amenajate, in spatiile care nu au pereti de jur imprejur si care prevedea infiintarea de asociatii de cluburi de fumatori, care pot amenaja la randul lor spatii speciale pentru fumat. In Parlament insa mai exista un proiect prin care se urmareste ca fumatul sa fie permis in spatiile special amenajate, care a trecut de Senat si asteapta sa fie dezbatut de Camera Deputatilor.

Bebelusul care a aparut pe coperta unui album Nirvana, pozeaza din nou dupa 25 de ani (FOTO)

Copilul care a aparut pe coperta celebrului album Nevermind, al trupei Nirvana, a pozat din nou, la 25 de ani de atunci. Spencer Elden, care in urma cu 25 de ani poza la varsta de numai patru luni pentru un.

Un tanar de 18 ani a stabilit un nou record de viteza pe o autostrada din Romania: Acesta are carnet de doar trei luni

Aparatele radar ale Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale din Politia Romana a depistat pe tronsonul Turda - Bors al Autostrazii A3 circuland cu 255km/h. Tanarul, care se numeste Tamas Sza.

CNADNR amana din nou termenul de finalizare a lucrarilor la autostrada Sibiu-Orastie

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a anuntat decalarea termenului de finalizare a lucrarilor la lotul 3 al autostrazii Sibiu-Orastie, din cauza ploilor, data initiala estimata pentru redeschiderea circulatiei fiind sfarsitul lui septembrie.

Bancile au revenit la avansurile vechi. Acum cer din nou doar 15-20% pentru acordarea de credite imobiliare

Programul Prima Casa a fost, clar, motorul cresterii creditarii imobiliare si dupa intrarea in vigoare a legii darii in plata. Dar cum fondurile din programul guvernamental s-au epuizat rapid, au fost si romani nevoiti sa ia credite ipotecare cu avans crescut la 35%, cat au cerut bancherii in primavara. in nici trei luni, insa, bancherii au revenit asupra deciziei, scrie DIGI24.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2351 seconds )