Libnet.ro
UNICEF

06:00

Rio 2016: Andreea Mitu si Raluca Olaru, eliminate in turul doi la dublu

Online Sport Online Sport,
Rio 2016: Andreea Mitu si Raluca Olaru, eliminate in turul doi la dublu

Jucatoarele Andreea Mitu si Raluca Olaru au pierdut, marti seara, in turul secund al probei de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio. continuă pe Online Sport

RIO 2016. Andreea Chitu a fost invinsa in sferturile de finala la JUDO

Judoka romana Andreea Chitu s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a invins-o pe Laura Gomez.

Jocurile Olimpice 2016. Tenis: Andreea Mitu si Raluca Olaru s-au calificat in turul doi al probei de dublu

Perechea romana compusa din Andreea Mitu si Raluca Olaru s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu feminin din cadrul turneului de tenis al Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, reusind sa.

Mitu si Olaru s-au calificat in turul doi la proba de dublu de la Rio. Perechea Begu/Niculescu, eliminata din primul tur

Perechea Andreea Mitu/Raluca Olaru s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in timp ce perechea Irina Begu/Monica Niculescu a pierdut din primul tur.

Andreea Mitu, invinsa de Garbine Muguruza in primul tur la Rio. Surorile Williams au fost eliminate la dublu

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu, locul 195 WTA, a fost eliminata in turul intai la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind invinsa de spaniola Garbine Muguruza, locul 4 mondial.

JO de la Rio. Irina Begu si Andreea Mitu, eliminate inca din primul tur in competitia de simplu

Evolutiile modeste ale sportivilor romani au continuat si in a doua zi la JO de la Rio de Janeiro. Tenisul nu a facut rabat si din pacate cele doua reprezentante in proba de simplu, Irina Begu si Andreea Mitu, s-au recunoscut invinse inca din prima faza.

OLIMPIADA. Andreea Mitu va juca si la simplu la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Andreea Mitu a inlocuit-o pe sarboaica Jelena Jankovic in proba de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, a anuntat Federatia.

Jocurile Olimpice 2016. Tenis: Andreea Mitu, eliminata in primul tur al probei de simplu

Andreea Mitu a fost invinsa de spaniola Garbine Muguruza cu 6-2, 6-2, duminica, in primul tur al probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Mitu, care a inlocuit-o.

RIO 2016 Samara si Crisan au castigat la tenis

Elizabeta Samara a acces in turul trei la tenis de masa, la Rio-2016, in timp ce Adrian Crisan s-a calificat si el mai departe.

OLIMPIADA. Romania, spulberata de Brazilia la handbal feminin la RIO 2016

Nationala de handal femin a Romaniei merge din rau in mai rau la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Dupa esecul surprinzator din primul meci al grupei olimpice in fata Angolei,.

Dodean iese de la Rio 2016 dupa un meci slab

Daniela Dodean a fost eliminata luni in turneul de tenis feminin individual de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )