Libnet.ro
UNICEF

01:06

RIO 2016. Catalina Ponor este favorita la calificare in finala de la barna

România Liberă România Liberă,
RIO 2016. Catalina Ponor este favorita la calificare in finala de la barna

Sportiva romana Catalina Ponor este favorita la calificarea in finala de la barna, unde are cea mai mare nota, 14,900, dupa primele doua subdiviziuni din cele cinci ale concursului feminin de gimnastica artistica, duminica, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. continuă pe România Liberă

JO 2016. Catalina Ponor, favorita la calificarea in finala de la barna

Sportiva romana Catalina Ponor este favorita la calificarea in finala de la barna, unde are cea mai mare nota, 14,900, dupa primele doua subdiviziuni din cele cinci ale concursului feminin de gi.

Catalina Ponor sacrifica prezenta in finala la individual compus. Cea mai mare nota la barna

Gimnasta Catalina Ponor si-a luat adio prematur de la calificarea in finala concursului individual compus de la Jocurile Olimpice.

OLIMPIADA. Mesaj minunat al Catalinei Ponor de la RIO 2016

Gimnasta Catalina Ponor a marturisit, pe pagina sa de Facebook, ca se simte mandra si fericita ca a fost portdrapelul Romaniei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de.

Un vis indeplinit! Hai, Romania!. Catalina Ponor, nerabdatoare sa poarte drapelul Romaniei la deschiderea Jocurilor Olimpice

Gimnasta Catalina Ponor va purta drapelul Romaniei la ceremonia de deschidere a editiei cu numarul 31 a Jocurilor Olimpice si a declarat ca este nerabdatoare si ca isi va indeplini.

OLIMPIADA. Nationala de handbal feminin a Romaniei, inceput dezastruos la RIO 2016. Esec cu Angola

Nationala de handbal feminin a Romaniei a inceput dezastruos participarea sa la Jocurile Olimpice de la RIO 2016. intr-un meci in care pleca ca mare favorita, Romania a.

RIO 2016. Andreea Chitu a fost invinsa in sferturile de finala la JUDO

Judoka romana Andreea Chitu s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a invins-o pe Laura Gomez.

Rio 2016: Marian Dragulescu merge in finala de la sarituri

Marian Dragulescu, una dintre putinele sperante ale Romaniei pentru o medalie la Rio 2016, s-a calificat duminica dimineata in finala probei de sarituri, la gimnastica individual masculin.

OLIMPIADA. Marian Dragulescu, calificat in finala la sarituri, ratare la sol la RIO 2016

Gimnastul roman Marian Dragulescu s-a calificat in finala probei de sarituri de la RIO 2016. Romanul, care vine dupa o raceala puternica cu care s-a luptat in ultimele zile, a ex.

Rio 2016: Esec urias al romancelor la scrima individual

Ana Maria Branza Popescu a fost eliminatain optimile de finala ale turneului de spada de la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016, sambata seara .

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )