Libnet.ro
UNICEF

20:15

Rio Bucovina a investit, in primul semestru, peste cinci milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rio Bucovina a investit, in primul semestru, peste cinci milioane de euro

Companai Rio Bucovina a investit, in primele sase luni ale anului, peste cinci milioane de euro pentru a isi creste capacitatea de productie, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ce planuri are grupul Rio Bucovina dupa ce a investit peste 5 milioane euro in S1 in cresterea productiei

Rio Bucovina, unul dintre cei mai mari producatori si imbuteliatori de apa plata din Romania, a investit peste cinci milioane de euro in primul semestru al anului in facilitati de productie, eficientizarea distributiei dar si extinderea gamei de.

Mercedes-Benz a produs in primul semestru un record de peste 700.000 de vehicule

Mercedes-Benz, al treilea mare furnizor de automobile de lux la nivel global, a produs mai multe vehicule ca oricand in primul semestru, peste 700. 000 de unitati, datorita cererii pentru noile modele compact si SUV, si intentioneaza sa atinga un nivel.

Productie record pentru Mercedes-Benz in primul semestru

Mercedes-Benz, al treilea mare furnizor de automobile de lux la nivel global, a produs mai multe vehicule ca oricand in primul semestru, peste 700. 000 de unitati, datorita cererii pentru noile modele compact si SUV, relateaza Bloomberg.

Afacerile si profitul Boromir au scazut in primul semestru

Producatorul de paine si produse de patiserie Boromir Prod Buzau SPCU), controlat de omul de afaceri Constantin Boromiz, a raportat pentru primul semestru o cifra de afaceri de 47,37 milioane lei 10,6 milioane lei), in scadere cu 11,6% fata de.

Volumul primelor brute subscrise ale Carpatica Asig a crescut cu 77% in primul semestru

Carpatica Asig a incheiat primul semestru al anului cu un volum al primelor brute subscrise de 228,96 milioane lei, in crestere cu 77% comparativ cu perioada similara a anului precedent, cand s-au inregistrat subscrieri in valoare de 128,75 milioane lei, se arata intr-un comunicat trmis redactiei.

Rusia a vandut actiuni de peste 750 milioane de euro detinute la EADS

O banca controlata de stat din Rusia a vandut aproape jumatate din participatia de 5% pe care o detinea la compania europeana de aeronautica si aparare EADS, la un pret estimat la peste 750 milioane de euro in functie de cotatia la bursa.

Creditele de consum acordate de IFN-uri au totalizat 195 milioane euro

Institutiile financiare nebancare IFN), din cadrul Asociatiei ALB Romania, care cumuleaza 84% din piata de profil a IFN-urilor, au acordat, in primul semestru, credite de consum in valoare de 195 milioane euro, cu 13,6% mai putin decat in perioada similara a anului trecut, din care 172 milioane euro pentru consumul personal, potrivit unui comunicat remis redactiei.

GFK: Vanzarile de telefoane si accesorii au crescut cu 17,5% in primul semestru

Vanzarile de telefoane mobile si accesorii au fost de 187 de milioane de euro in prima jumatate a acestui an, mai mari cu 17,5% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a cresterii segmentului smartphone, arata studiul Temax, realizat.

Cifra de afaceri a Cemacon a crescut cu 35%

Producatorul de sisteme de zidarii ceramice Cemacon simbol CEON) a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri, in primul semestru, de 35%, la 19,4 milioane lei, fata de anul trecut, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul celor mai mari companii listate a crescut in primul semestru. Bancile dau semne de revenire

Cele mai mari 20 de companii listate pe Bursa de la Bucuresti BVB) au reusit sa isi mareasca profitul in medie cu 14% in primele sase luni din acest an, acesta urcand la un total de 3,65 miliarde lei. O singura companie din top a inchis primul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )