Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce risca Stefan Risipiceanu, posibilul complice al lui Dinca. Anuntul facut de procurorul-sef DIICOT

Antena3 Antena3,
Ce risca Stefan Risipiceanu, posibilul complice al lui Dinca. Anuntul facut de procurorul-sef DIICOT

Gheorghe Dinca a facut noi declaratii despre ororile petrecute in casa sa. A fost audiat astazi de politisti la sediu IPR, timp de doua ore. Tot astazi, Stefan Risipiceanu, vecinul acestuia, afla daca va fi ar. continuă pe Antena3

Avocatul complicelui lui Gheorghe Dinca rupe tacerea: Nu a vazut pe nimeni. Sunt probe ADN...

Vlad Valentin, avocatul lui Stefan Risipiceanu, posibilul complice al lui Gheroghe Dinca, in cazul Luizei Melencu, a facut mai multe declaratii dupa proces. Nu sunt multe probe si, de fapt, tind spre zero. Exi.

Complicele lui Gheorghe Dinca, Stefan Risipiceanu, a fost arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, joi, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca, suspectat ca a agresat-o sexual pe Luiza Melencu. Decizia poate.

Stefan Risipiceanu, arestat preventiv pentru 30 de zile. Barbatul este acuzat ca a violat-o pe Luiza Melencu, alaturi de Gheorghe Dinca (VIDEO)

Stefan Risipiceanu, barbatul retinut de DIICOT pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu alaturi de Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv timp de 30 de zile, a decis joi Tribunalul Bucuresti, cu mentiunea ca.

Cine este Stefan Risipiceanu, barbatul retinut de DIICOT in dosarul Caracal

Retinut in dosarul Caracal pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu dupa ce a fost rapita de Gheorghe Dinca, Stefan Risipiceanu era omul de casa al lui Gheorghe Dinca. Fara familie, un soi de betiv al localitatii, barbatul era printre putinii pe care Gheorghe Dinca, presupusul criminal in serie de la Caracal, il lasa sa intre in casa.

Stefan Risipiceanu, acuzat ca a violat-o pe Luiza Melencu, a fost arestat

Stefan Risipiceanu, barbatul retinut de DIICOT pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu alaturi de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )