Libnet.ro
UNICEF

00:07

Riscuri la care te expui atunci cand mergi la plaja. La asta nu te asteptai

Antena3 Antena3,
Riscuri la care te expui atunci cand mergi la plaja. La asta nu te asteptai

Expunerea la soare este riscanta, mai ales pentru persoanele cu ochi deschisi la culoare si ten alb. Riscuri la care te expui atunci cand mergi la plaja . Melanomul nu este cea mai raspandita form?. continuă pe Antena3

De ce sa nu mai tii piciorul pe frana atunci cand cobori o panta!

Atunci cand esti in trafic, trebuie sa fii pregatitsa franezi in orice moment, in caz ca apar incidente neprevazute. De aceea, tii piciorul in garda, gata sa apese pedala de frana. Cu toate acestea, .

Carmen Dan despre disparitia lui Avraham Morgenstern: Nu sunt aici pentru a-mi da demisia atunci cand un politist judiciar dintr-o oricare sectie nu-si duce la indeplinire sarcinile

Ministrul de Interne, Carmen Dan, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca nu sunt aici pentru a-mi da demisia atunci cand un politist judiciar dintr-o oricare sectie de politie din Romania nu-si duce la indeplinire sarcinile pe care le are conform fisei postului. Postarea lui Carmen Dan vine dupa ce deputatul PNL Ovidiu Raetchi i-a cerut acesteia demisia din functia de ministru de Interne dupa disparitia omului de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat saptamana aceasta la 8 ani de inchisoare cu executare.

De ce sa nu iti odihnesti mana pe schimbatorul de viteze atunci cand esti in trafic! Nimeni nu stia asta!

Daca obisnuiesti sa conduci in fiecare zi iar drumul este destul de aglomerat, probabil ca si tu iti odihnesti mana pe schimbatorul de viteze din cand in cand. Cu siguranta nu stiai insa ca acesta este un obicei care.

Special B1 cu Radu Buzaianu: Despre talentul politicienilor iesiti din puscarii de a pretinde umanitate din partea oamenilor pe care pana atunci i-au sfidat (VIDEO)

Radu Buzaianu a vorbit in editia de duminica a Special B1 despre nerusinarea politicienilor care ies din puscarii de a cere romanilor un soi de umanitate, asta dupa ce pana atunci.

11 lucruri misterioase care au loc atunci cand dormi

Somnul de noapte are menirea de a reda energia si, bineinteles, a odihni organismul. Acest lucru nu se intampla intotdeauna si nu fac referire la insomnii sau unii factori externi). Unele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )