Libnet.ro
UNICEF

12:15

Riscurile fumatului. Cel putin sase motive importante sa lasi tigarile acum

Adevărul Adevărul,
Riscurile fumatului. Cel putin sase motive importante sa lasi tigarile acum

Potrivit medicilor, riscurile fumatului sunt extrem de numeroase, iar consumul de tutun afecteaza intreg organismul. continuă pe Adevărul

China: Cel putin 38 de morti si sase raniti in urma unui incendiu declansat la un azil de batrani

Cel putin 38 de persoane au murit si alte sase au fost ranite intr-un incendiu care s-a produs luni seara intr-un camin pentru batrani din provincia Henan, situata in centrul Chinei. Incendiul a izbucnit la.

Incendiu DEVASTATOR la un azil de batrani din China. Cel putin 38 de persoane au murit

Cel putin 38 de persoane au murit si alte sase au fost ranite intr-un incendiu care s-a produs, luni seara, intr-un camin pentru batrani din provincia Henan, situata in centrul Chinei, informeaza Mediafax.

Mexic. Cel putin 11 morti intr-o tornada din nordul tarii

O tornada s-a soldat luni cu cel putin 11 morti si un numar nedeterminat de disparuti in nordul Mexicului, la Ciudad Acuna, a anuntat primarul orasului de 136. 000 de locuitori aflat la granita cu Statele.

Atac sinucigas in sudul Afganistanului. Cel putin cinci persoane au fost ucise

Explozia unui camion-capcana a ucis cel putin cinci persoane si a ranit inca alte 65 intr-o provincie din sudul Afganistanului, informeaza AP. Soferul camionului a intrat cu viteza in portile administratiei.

Cel putin 31 de persoane au murit in intemperiile din SUA si Mexic

Cel putin 31 de oameni au murit, iar 13 sunt dati disparuti in urma intemperiilor si inundatiilor produse in statele americane Texas si Oklahoma, precum si in nordul Mexicului, in apropierea frontierei cu Statele Unite, informeaza Mediafax.

Absolventii de medicina, fortati sa profeseze cel putin 10 ani in Romania? Ce spune ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat, marti, ca ideea ca absolventii de medicina sa practice in tara cel putin 10 ani dupa licenta nu este rea si va fi analizata, impreuna cu juristii, pentru a vedea daca este in concordanta cu legislatia.

Cel putin 20 de politisti kenieni au fost ucisi intr-o ambuscada a militantilor Al-Shabaab

Cel putin 20 de ofiteri de politie kenieni au fost ucisi intr-o ambuscada pusa la cale de militantii Al-Shabaab intr-un sat din estul regiunii Garissa, relateaza The Guardian, citand presa locala. Potrivit inf.

Cel putin patru curse aeriene transatlantice spre diferite orase din SUA au fost vizate de alarme false

Cel putin patru curse aeriene transatlantice spre diferite orase din SUA au fost vizate, luni, de telefoane anonime de amenintare, anunta DPA, citat de Agerpres. Cu toate acestea, toate alertele s-au dovedit a fi.

Cel putin patru curse transatlantice spre SUA, vizate de alarme false

Cel putin patru curse aeriene transatlantice spre diferite orase din SUA au fost vizate, luni, de telefoane anonime de amenintare, insa, toate alertele s-au dovedit false, informeaza Agerpres.

UPDATE: Tornada in Mexic. Cel putin 13 persoane au murit

Cel putin 11 persoane au murit, iar altele zeci au fost ranite, luni, dupa producerea unei tornade la Ciudad Acuna, in nordul Mexicului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )