Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Risipiceanu Stefan, complicele lui Gheorghe Dinca, invitat la Antena 1, dupa viol. Ce a declarat atunci

Playtech Playtech,
Risipiceanu Stefan, complicele lui Gheorghe Dinca, invitat la Antena 1, dupa viol. Ce a declarat atunci

Imagini incredibile cu violatorul Luizei Melencu au fost difuzate imediat dupa fapta teribila pe care a comis-o acesta alaturi de Dinca. Inculpatul a fost invitat la Acces Direct la scut timp dupa ce cazul Caracal a cuprins o tara intreaga. Risipiceanu Stefan, complicele lui Dinca, invitat la Acees Direct Complicele lui Dinca, anuntat astazi de . continuă pe Playtech

Lovitura de teatru in cazul Caracal. Cine este complicele lui Gheorghe Dinca. Comunicat oficial DIICOT

DIICOT face declaratii incredibile! Comunicatul oficial al institutiei a rasturnat cazul care a curprins o tara intreaga. Exista un complice! in acest moment, nu exista niciun indiciu din care sa rezulte paticiparea sa la savarsirea celorlalte infractiuni. Inculpatul va fi prezentat judecatei. Oamenii legii nu au ignorat nimic si au verificat toate variantele de lucru.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o pe Luiza Melencu impreuna cu un complice

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, a declarat, miercuri, la DIICOT ca impreuna cu Stefan Risipiceanu, vecinul sau, a violat-o pe Luiza Melencu, adolescenta care a disparut in.

Cazul Caracal, rasturnare de situatie. Ce se intampla cu procurorul care nu i-a lasat pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca

Romanii sunt uluiti de rezolvarea cazului Caracal care se face intarziata pe cat posibil. Ce se intampla acum cu unul din pricipalii vinovati, procurorul care nu i-a lasate pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca? Cazul Caracal: Ce se intampla cu procurorul ? Cauzl Caracal este departe de a-si gasi rezolvarea. Procurorul care .

Cazul Caracal. Ce a facut familia Alexandrei Macesanu, la patru luni de la disparitia tinerei. Lovitura grea pentru Gheorghe Dinca si fiica lui

Alexandru Cumpanasu continua sa se implice in cazul Caracal, asa cum a promis dupa ce a pierdut rusinos in primul tur al alegerilor prezidentiale. Acesta a anuntat ca a depus o plangere penala pe numele lui Gheorghe Dinca si al fiicei lui, iar Parchetul General l-ar fi anutat ca a trimis plangerea catre DIICOT. Cazul .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal: Gheorghe Dinca a avut un complice. DIICOT a retinut un violator al Luizei Melencu(VIDEO)

Gheorghe Dinca a avut un complice care a fost retinut de procurorii DIICOT pentru ca a violat-o pe Luiza Melencu, a anuntat, miercuri, procurorul sef adjunct al DIICOT Giorgiana Hosu. Este vorba despre un.

Procurorul care nu ar fi permis politistilor sa intre in casa lui Gheorghe Dinca isi poate relua activitatea

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care nu ar fi permis politistilor sa intre in casa lui Gheorghe Dinca timp de mai multe ore, isi poate relua activitatea. Decizia a fost luata de Sectia pentru procurori a Consiliului Suprem al Magistraturii, conform Mediafax.

CSM a decis: Procurorul care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca revine in magistratura

Decizie de ultima oraa Consiliului Superior al Magistraturii. Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care a stat cu echipele de interventie pana la sase dimineata la poarta lui Gheorghe Dinca, poate.

Anunt BOMBA de la DIICOT: Gheorghe Dinca a fost scos din arest! Parintii Luizei si Alexandrei, gata de atac

Gheorghe Dinca a fost scos din nou din arestul central si dus la sediul DIICOT. Tot la DIICOT vor ajunge si parintii Luizei Melencu si ai Alexandrei Macesanu. Nu l-am sfatuit eu, a dorit el sa mai studieze.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )