Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rivalul lui Gigi Becali, victorie uriasa in instanta. Ce a facut nasul Andrei si al lui Maruta

Playtech Playtech,
Rivalul lui Gigi Becali, victorie uriasa in instanta. Ce a facut nasul Andrei si al lui Maruta

Nasul de botez al copiilor familiei Maruta i-a mai dat o data peste nas celebrului Gigi Becali. Afaceristul roman a avut parte de o infrangere de zile mari. Ce a facut parintele spiritual al micutilor cunoscutelor vedete? Nasul copiilor familiei Maruta invinge in instanta. Detalii Arpad Paszkany i-a suflat mai multe titluri lui Gigi Becali. continuă pe Playtech

Gigi Becali, fara nicio jena in Bucuresti. A facut prapad intr-o farmacie (exclusiv)

Celebrul Gigi Becali este cunoscut pentru opiniile sale referitoare la noul virus. Se stie ca latifundiarul nu crede in el, iar ultimele sale aparitii pe strada dovededsc din plin acest lucru. Recent Gigi Becali a fost surprins prin Bucuresti circuland fara nicio masura de protectie, de altfel impuse de autoritati. Gigi Becali incalca masurile de .

Ce face acum femeia care a rupt vestiarul lui FCSB. Gigi Becali a luat foc, iar acum a luat o decizie radicala

Ce se va intampla acum cu amanta care a reusit sa faca pagube FCSB-ului dupa ce a spart vestiarul echipei lui Gigi Becali? Se zvoneste ca tanara a luat-o pe urmele Ramonei Gabor. Ce s-a intamplat cu ea? Ce face acum Ada Hululei, femeia care a rupt vestiarul lui FCB? Cunoscuta in lumea mondena drept .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )