Libnet.ro
UNICEF

05:15

Rivalul Netflix care vine tare din spate: de ce unele filme nu mor niciodata

Playtech Playtech,
Rivalul Netflix care vine tare din spate: de ce unele filme nu mor niciodata

Platformele de streaming ca Netflix au crescut puternic in perioada pandemie, dar contextul le-a permis si noilor jucatori din domeniu sa vina tare din spate. Netflix a cunoscut o crestere. continuă pe Playtech

Alerte meteo ANM. Vine gerul din nou in Romania. Ce se intampla pana maine

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie vin cu noi alerte meteo. Gerul nu ne-a parasit inca, desi temperaturile din ultima vreme ne-au facut sa credem asta. Cum va fi vremea in perioada urmatoare? Alerta ANM: un val de ger loveste din nou Romania Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat in cursul zilei de joi .

Schimbarea de la Google care vine la fix daca ai o masina cu Android Auto

Google vine cu un update extrem de asteptat pentru cei care au un model nou de masina care ruleaza Android Auto. Google pregateste mai multe schimbari importante in noul update de la Android.

CFR Calatori a decis suplimentarea capacitatii trenurilor care se intorc din destinatiile de vacante

CFR Calatori a decis suplimentarea capacitatii trenurilor care se intorc din destinatiile de vacante, in special de pe Valea Prahovei, Moldova sau Constanta, iar in prezent peste 30 de trenuri sunt suplimentate cu 71 de vagoane, ceea ce inseamna un total de aproximativ 17. 000 de locuri.

Politistii cauta un barbat care a fugit din sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Targu Jiu

Politistii cauta un barbat in varsta de 47 de ani care a fugit din sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Targu Jiu, unde era internat, au informat, in aceasta dimineata, reprezentantii IPJ Gorj.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )