Libnet.ro
UNICEF

01:05

Robbie Williams vine sigur in Romania in 2015

România Liberă România Liberă,
Robbie Williams vine sigur in Romania in 2015

Cantaretul britanic Robbie Williams va sustine un concert in Romania anul viitor, a declarat vineri Sorina Burlacu, proprietarul companiei Events, la emisiunea ZF LIVE. continuă pe România Liberă

Cantaretul britanic Robbie Williams vine pentru prima oara in Romania

Cantaretul britanic Robbie Williams vine pentru prima oara in Romania. Artistul va sustine un concert anul viitor la Bucuresti, in Piata Constitutiei. Managementul sau a cerut expres acesta locatie, desi.

Robbie Williams va concerta in 2015 la Bucuresti, in Piata Constitutiei

Cantaretul britanic Robbie Williams va sustine un concert in Romania anul viitor, a declarat vineri Sorina Burlacu, proprietarul companiei Events, la emisiunea ZF LIVE. Evenimentul va avea loc in Piata.

VIDEO Robbie Williams concerteaza la Bucuresti anul viitor

Cantaretul britanic Robbie Williams va concerta in Romania anul viitor, show-ul urmand sa fie organizat de unul dintre cei trei mai promoteri romani care au depus oferte, potrivit ZF.

Robbie Williams canta la Bucuresti in 2015!

Se pare ca anul 2015 vine cu o surpriza de proportii pentru fanii romani ai lui Robbie Williams, care vor avea ocazia sa-si vada live artistul preferat, intr-un concert la Bucuresti! .

Cantaretul britanic Robbie Williams va concerta in Romania

Cantaretul britanic Robbie Williams va sustine un concert in Romania in 2015, potrivit Sorinei Burlacu, proprietarul companiei Events, unul dintre organizatorii de concerte si spectacole de anvergura din tara noastra.

E OFICIAL, VINE IN ROMANIA! Robbie Williams, in premiera la Bucuresti, in 2015

Robbie Williams va sustine un concert in premiera la Bucuresti, in 2015. Concertul face parte din turneul Let Me Entertain.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )