Libnet.ro
UNICEF

12:00

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei: Sprijinim un concert pentru rolul central al Justitiei

Adevărul Adevărul,
Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei: Sprijinim un concert pentru rolul central al Justitiei

Pentru prima oara, Palatul Justitiei a gazduit luni-seara un concert extraordinar, cu unul dintrecei mai mari violonisti ai lumii, Pinchas Zukerman, in cadrul Festivalului George Enescu. continuă pe Adevărul

Robert Cazanciuc: Ministerul Justitiei a emis un singur aviz pentru proiectul de la Rosia Montana

Ministerul Justitiei a emis un singur aviz, cu observatii, in cazul proiectului de lege privind Rosia Montana, a declarat luni ministrul Robert Cazanciuc, aratand ca nu s-a pus problema incalcarii unor dispozitii imperative ale vreunei legi, pentru ca altfel avizul ar fi fost negativ, relateaza Agerpres.

Cazanciuc: Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru Rosia Montana

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, astazi, ca avizul ministerului pe care il conduce pentru proiectul Rosia Montana este unul pozitiv, si nu negativ, cum aparuse, recent, in presa, transmite Realitatea. net.

Robert Cazanciuc: Ministerul Justitiei a aprobat favorabil cu observatii proiectul de lege privind Rosia Montana

Ministrul Robert Cazanciuc a declarat luni ca Ministerul Justitiei MJ) a emis un aviz favorabil cu observatii la proiectul de lege privind proiectul minier de la Rosia Montana.

Cazanciuc: Ministerul Justitiei a emis un singur aviz pentru proiectul de la Rosia Montana

Robert Cazanciuc a declarat, luni, ca ministerul Justitiei a emis un singur aviz, cu observatii, in cazul proiectului de lege privind Rosia Montana. Acesta a mai precizat ca nu s-a pus problema incalcarii unor.

Premiera in Festivalul Enescu: Palatul de Justitie devine sala de concert pentru unul dintre cei mai mari violonisti ai lumii, Pinchas Zukerman

Concertul oferit de Ministerului Justitiei si beneficiind de sprijinul Tuca Zbarcea Asociatii are loc in cadrul Bucurestiului creativ, o adevarata olimpiada culturala care se desfasoara in acelasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )