Libnet.ro
UNICEF

14:45

Robert Cazanciuc (PSD): Legea carantinarii este proasta si nu protejeaza pe nimeni

Antena3 Antena3,
Robert Cazanciuc (PSD): Legea carantinarii este proasta si nu protejeaza pe nimeni

Senatorul PSD si presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanaciu, a declarat ca legea carantinarii si izolarii este una proasta si care nu protejeaza pe nimeni, in cadrul unei conferinte de presa la sediul PSD. continuă pe Antena3

Legea carantinarii intra in dezbaterea Senatului Votul final programat sambata

Proiectul de lege privind instituirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in situatii de risc epidemiologic si biologic intra vineri in dezbaterea comisiilor de specialitate ale Senatului. Presedintele interimar al camerei superioare, Robert Cazanciuc a anuntat ca a convocat o sesiune extraordinara iar votul final pe proiect ar putea sa fie sambata.

PSD critica Guvernul Orban pentru proiectul privind carantina si izolarea. Cazanciuc: Nu prezinta nicio garantie ca romanii nu vor fi luati de pe strada pentru un simplu stranut (VIDEO)

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a acuzat Guvernul Orban ca a trimis un proiect pentru carantina si izolare in contradictie nu numai cu legea fundamentala a Romaniei,.

Cazanciuc, despre legea privind carantina si izolarea: Comisia juridica va dezbate cat este nevoie, iar de sambata e programat plenul

Presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc a declarat vineri ca proiectul Guvernului referitor la carantina si izolare va fi dezbare de Comisia juridica atat timp cat va fi nevoie, precizand ca este necesar si un aviz al CSM, dat fiind ca sunt proceduri judiciare discutate. Social-democratul a precizat ca incepand de sambata va fi convocat plenul Senatului.

Marcel Ciolacu, decizie cu privire la legea carantinarii si izolarii: Nu putem accepta!

Marcel Ciolacu a facut o declaratie de presa la sediul din Soseaua Kiseleff, cu privire la legea carantinarii si izolaraii. Liderul PSD sustine ca acest act normativ este unul prost, iar social-democratii nu pot accepta o astfel de lege.

Robert Cazanciuc (PSD) acuza ca un om poate fi luat de pe strada pentru un simplu stranut

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a scapat situatia de sub control in pandemie. El a apreciat ca proiectul de lege privind carantina si izolarea elaborat de Guvern este un dezastru.

Plenul Senatului, organizat zilnic pana pe 15 iulie pentru proiectul de lege privind carantina si izolarea. Robert Cazanciuc: Sigur, asta nu inseamna ca vom avea sedinta in fiecare zi

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a anuntat ca plenul Camerei superioare din Parlamentul Romaniei se va organiza, incepand de maine, in fiecare zi pana pe 15 iulie, pentru.

DAN BARNA: PSD se joaca cu sanatatea romanilor. Legea carantinei este necesara

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca legea carantinei este necesara, iar PSD se joaca cu sanatatea romanilor, amanand adoptarea legii. Este clar pentru toata lumea ca Guvernul Orban a pierdut controlul pandemiei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa transformam o situatie proasta intr-o catastrofa sanitara, a afirmat, duminica, Dan Barna.

ROBERT CAZANCIUC: Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a scapat situatia de sub control

Presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc a declarat astazi,intr-o conferinta de presa, ca Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a scapat situatia de sub control.

Discutii aprinse in PSD pe legea carantinei - ce s-a decis Arsene: Nu vreau sa ma trezesc in situatia in care sa fiu luat de pe strada de politia medicala

Pesedistii au decis luni, in sedinta Comitetului Executiv, sa dea unda verde in Parlament legii carantinei. Cu alte cuvinte pesedistii vor relua dezbaterile in Comisia Juridica si vor aduce noi modificari legii carantinei initiata de Guvern si modificata de Camera Deputatilor. in interiorul PSD au existat discutii aprinse pe aceasta tema dupa ce o parte din liderii vechi ai partidului Paul Stanescu, Lia Olguta Vasilescu, Serban Nicolae, Robert Cazanciuc) au blocat legea carantinarii la Senat.

Cazanciuc, despre legea carantinei propusa de Guvern: Nu exista nicio garantie ca romanii nu vor fi luati de pe strada pentru un singur stranut

Acuzati ca blocheaza din motive politice noua lege a carantinei, social-democratii raspuns liberalilor, sustinand ca actul normativ este foarte prost si nu protejeaza romanii de abuzuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )