Libnet.ro
UNICEF

22:15

Robert Cazanciuc: Sper ca decizia Parlamentului in cazul Cosma sa nu fie de natura sa blocheze o ancheta

Hotnews Hotnews,
 Robert Cazanciuc: Sper ca decizia Parlamentului in cazul Cosma sa nu fie de natura sa blocheze o ancheta

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, si-a declarat speranta, luni, ca o decizie a Parlamentului in cazul cererii de incuviintarea a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma nu va fi de natura sa blocheze o ancheta in curs, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei: Sper ca decizia Parlamentului in cazul lui Vlad Cosma sa nu fie de natura sa blocheze o ancheta

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a aratat luni ca spera ca decizia Parlamentului in cazul cererii de incuviintarea a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma nu va fi de natura sa blocheze o ancheta in curs.

PDL cere demisia deputatilor USL din Comisia Juridica, dupa votul in cazul Cosma.

PDL cere demisia deputatilor USL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, pe care i-a acuzat ca au actionat pentru blocarea justitiei, dupa ce au votat impotriva ridicarii imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma, informeaza Mediafax. Alin Tise a declarat, luni, ca deputatii USL aplica dictatura Parlamentului si a aratat ca pentru ei nu mai exista legi, ci doar majoritatea de 70 la suta. Deputatii USL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au actionat, luni, pentru blocarea .

Antonescu: Voi propune deputatilor PNL sa voteze pentru incuviintarea cererii in cazul Cosma

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca va propune deputatilor liberali sa voteze pentru incuviintarea cererii privind arestarea preventiva a deputatului PSD Vlad Cosma.

Antonescu: Propun deputatilor liberali sa voteze pentru incuviintarea cererii in cazul Cosma.

Crin Antonescu, a declarat, luni, ca va propune deputatilor liberali sa voteze pentru incuviintarea cererii privind arestarea preventiva a deputatului PSD Vlad Cosma. Va fi supusa votului cererea de ridicare a imunitatii unui coleg deputat Vlad Cosma - n. r. Voi merge la sedinta, voi cere colegilor deputati liberali sa voteze pentru incuviintarea acestei cereri. Pana la o sentinta definitiva, crededem in prezumtia de nevinovatie si ii socotim nevinovati chiar si pe cei impotriva carora a .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )