Libnet.ro
UNICEF

21:30

Robert Girleanu, unul dintre cei mai cautati infractori romani, a fost gasit mort la Chisinau (VIDEO)

B1 B1,
Robert Girleanu, unul dintre cei mai cautati infractori romani, a fost gasit mort la Chisinau (VIDEO)

Unul dintre cei mai cautati infractori romani a fost gasit mort la Chisinau. Robert Girleanu, autorul unui triplu asasinat in urma cu 16 ani, a murit intr-un spital din Capitala Moldovei, i. continuă pe B1

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania, gasit mort la Chisinau

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania si-a gasit sfarsitul la Chisinau intr-un spital, in urma unei grave afectiuni la plamani. Robert Girleanu, autorul unui.

Motivele pentru care a fost condamnat si scos din joc Sorin Frunzaverde, unul dintre cei mai influenti baroni locali

Unul dintre cei mai puternici baroni ai ultimului sfert de secol, Sorin Frunzaverde a iesit din politica pe usa din dos, ca urmare a unei comndamnari la doi ani de inchisoare cu suspendare. Motivarea sentintei de condamnare a lui Frunzaverde arata ca baronul a fost condamnat pentru ca a incercat sa ii constranga pe primari sa atraga voturi pentru Klaus Iohannis, ceea ce i-ar fi consolidat pozitia in partiid.

Romania ar putea scapa de unul dintre cei mai buni jucatori ai Armeniei cu ajutorul lui Mourinho. United solicita federatiei ca Henrikh Mkhitaryan sa nu fie chemat la echipa nationala

Nationala Romaniei va juca zilele urmatoare doua meciuri din campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, iar in acest sens, elevii lui Daum s-ar putea sa aiba noroc. Romania va.

Un celebru si sexy actor, surprins in compania unui barbat: Cei doi s-au imbratisat si s-au sarutat cu patima pe strada (VIDEO)

S-au dus vremurile cand Mickey Rourke era unul dintre cei mai sexy barbati de la Hollywood si avea toate femeile la picioare. Actorul a facut un anunt SOC: a escoperit ca ii plac barbatii. La 64.

Israelul se desparte de una dintre cele mai importante figuri din istoria sa: Klaus Iohannis printre participantii la funeraliile fostul presedinte Shimon Peres

Fostul presedinte si premier al Israelului, Shimon Peres, a murit miercuri la varsta de 93 de ani. Israelul se transforma vineri intr-o fortareata cu ocazia funeraliilor unuia dintre cei mai importante.

De ce facultatea nu va mai cantari atat de mult in ochii viitorului sef

Traim intr-o lume in care lucrurile se schimba de la ora la ora, iar piata muncii este mai flexibila decat oricat. Unul dintre cei mai cunoscuti traineri din tara, Lorand Soares Szasz, spune ca angajatul-model al viitorul va fi cel care nu doar a absolvit o facultate, ci care va manifesta interes instruindu-se permanent cu ceea ce cere piata.

Lovitura pentru clericul Fethullah Gulen! Unul dintre fratii sai, arestati de oamenii lui Erdogan

Presedintele Recep Tayyip Erdogan nu se lasa. Unul dintre fratii clericului Fethullah Gulen, acuzat de orchestrarea loviturii de stat esuate din 15 iulie, a fost arestat in Turcia, arata B1.

O noua lovitura pentru Fetullah Gulen. Unul dintre fratii sai a fost arestat

Unul dintre fratii clericului musulman turc Fetullah Gulen, Kutbettin Gulen, a fost arestat duminica de politia turca in orasul Izmir, a anuntat agentia Anadolu, citata de AFP si Agerpres. Conform.

Turcia: Unul dintre fratii clericului Fetullah Gulen a fost arestat

Unul dintre fratii clericului musulman turc Fetullah Gulen, Kutbettin Gulen, a fost arestat duminica de politia turca in orasul Izmir, a anuntat agentia Anadolu, citata de AFP. Conform autoritatilor turce, Kutbettin Gulen este acuzat ca face parte dintr-o organizatie armata terorista.

Cei mai frumosi catei cauta stapani. Targ de adoptii in parcul Dumbrava

Cei mai frumosi catei din Calarasi se aliniaza, duminica, 2 octombrie, in parcul Dumbrava si asteapta cuminti sa-si gaseasca un stapan. Oamenii cu suflet sunt invitati sa adopte un patruped, in cadrul Targului se va desfasura incepand cu ora 16. 00, langa scena din parc.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )