Libnet.ro
UNICEF

01:05

Robert Mugabe se prabuseste. Dictatorul african a fost demis din fruntea partidului sau

Antena3 Antena3,
Robert Mugabe se prabuseste. Dictatorul african a fost demis din fruntea partidului sau

Seful statului zimbabwean Robert Mugabe a fost destituit duminica din functia de presedinte al partidului Zanu-PF, care va fi preluata de fostul sau vicepresedinte, Emmerson Mnangagwa, a declarat pentru AFP un. continuă pe Antena3

Zimbabwe: Robert Mugabe nu si-a anuntat demisia din functia de presedinte, asa cum a scris duminica presa internationala

Robert Mugabe, despre care presa internationala a scris in urma cu cateva ore ca a decis sa demisioneze din functia de presedinte al statului Zimbabwe, a sustinut duminica seara un discurs televizat, cu o durata de 20 de minute, insa contrar asteptarilor, nu si-a anuntat demisia, scrie News. ro. El a afirmat insa ca luna viitoare va prezida congresul partidului Zanu-PF, de la conducerea caruia a fost destituit duminica.

FOTO Nimeni nu-l mai vrea pe Mugabe. Dictatorul african este contestat in strada si in propriul partid, iar armata pregateste terenul pentru noul lider

Aproximativ 5. 000 de locuitori din Zimbabwe, un stat din sud-estul Africii aflat de 37 de ani sub conducerea dictatoriala a lui Robert Mugabe, au iesit sambata dimineata pe strazile din capitala Harare pentru a-si arata sprijinul fata de armata, care a intervenit in forta si a preluat puterea.

Zimbabwe: Robert Mugabe a hotarat sa demisioneze din functia de presedinte al tarii

Robert Mugabe a hotarat sa demisioneze din functia de presedinte al statului Zimbabwe, dupa cateva ore de cand partidul sau care se fla la putere l-a demis de la conducere dupa 37 de ani, a declarat pentru Reuters o sursa apropiata negocierilor, relateaza News. ro.

Robert Mugabe demisioneaza din fruntea statului Zimbabwe

Robert Mugabe a hotarat sa demisioneze din functia de presedinte al statului Zimbabwe, dupa cateva ore de cand partidul sau care se fla la putere l-a demis de la conducere dupa 37 de ani, a.

Robert Mugabe (nu) demisioneaza din fruntea statului Zimbabwe

Robert Mugabe a hotarat sa demisioneze din functia de presedinte al statului Zimbabwe, dupa cateva ore de cand partidul sau care se fla la putere l-a demis de la conducere dupa 37 de ani, a.

Zimbabwe: Robert Mugabe a hotarat sa demisioneze din functia de presedinte al tarii

Robert Mugabe a hotarat sa demisioneze din functia de presedinte al statului Zimbabwe, dupa cateva ore de cand partidul sau care se fla la putere l-a demis de la conducere dupa 37 de ani, a declarat pentru Reuters o sursa apropiata negocierilor.

Conducerea partidului aflat la putere in Zimbabwe se va intalni duminica pentru a il destitui pe Robert Mugabe

Comitetul central al partidului aflat la conducerea Zimbabwe, ZANU-PF, se va intalni duminica dimineata pentru a-l destitui pe presedintele Robert Mugabe din functia de lider al organizatiei politice, scrie News. ro. Informatia a fost oferita de doua surse apropiate partidului.

GALERIE FOTO Mii de oameni pe strazile din Harare, pentru a-i cere demisia presedintelui Robert Mugabe, prietenul lui Nicolae Ceausescu

Mii de zimbabweni au iesit sambata dimineata pe strazile capitalei Harare pentru a-si arata sprijinul fata de preluarea puterii de catre Armata si pentru a-i cere presedintelui Robert Mugabe sa renunte oficial la putere .

Zimbabwe: Ce se va intampla cu Robert Mugabe dupa ce va fi detronat

Presedintele Robert Mugabe este recunoscut pentru o declaratie faimoasa spunand ca va ramane la putere pana ce Dumnezeu imi va spune Vino. Acum, la 93 de ani, acesta va trebui sa se gandeasca incotro urmeaza sa plece, relateaza BBC.

VIDEO Robert Mugabe, prezentat lumii dupa lovitura in forta a armatei. Fostul vicepresedinte s-a intors in tara si se pregateste sa preia puterea

Cel mai longeviv dictator din lume, Robert Mugabe, si-a facut vineri prima aparitie in public de la preluarea controlului de catre armata, la o ceremonie de absolvire la o universitate, relateaza The Associated Press.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )