Libnet.ro
UNICEF

10:30

Robert Negoita: Din cauza faptului ca bugetul nu este in vigoare, activitatea Primariei sector 3 este grav afectata

Antena3 Antena3,
Robert Negoita: Din cauza faptului ca bugetul nu este in vigoare, activitatea Primariei sector 3 este grav afectata

Primaria sectorului 3 nu are bani de salarii, din cauza faptului ca bugetul de stat pe 2019 nu a intrat in vigoare, a spus luni primarul Robert Negoita. intrebat cum este afectata administratia locala de. continuă pe Antena3

Robert Negoita: Nu avem bani de salarii, este foarte grav. Discutia pe buget trebuia sa fie in octombrie, nu acum

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat lunii, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca neadoptarea bugetului pe 2019 produce grave prejudicii in institutia pe care o conduce, nemaifiind bani de salarii, dar ca vina este impartita, pentru ca discutiile despre buget ar fi trebuit sa fie in toamna anului trecut, nu acum.

Primaria Sectorului 3 nu mai are bani de salarii. Robert Negoita ataca PSD: Proiectul de buget trebuia prezentat inca din octombrie anul trecut

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a nuntat luni ca Primaria pe care o conduce a ramas fara bani sa plateasca salariile din cauza ca bugetul pe anul in curs nu este inca in vigoare.

Robert Negoita: Ministerul Justitiei se misca greu. Evident, ministrul este responsabil de ce se intampla

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a facut o serie de afirmatii, inaintea sedintei Biroului Permanent National al PSD, legate de Tudorel Toader. Acesta l-a criticat pe ministrul Justitiei, spunand ca se mi.

ROBERT NEGOITA: Mihai Tudose nu trebuia schimbat din functia de premier

Mihai Tudose nu trebuia schimbat din functia de premier, a afirmat, astazi, vicepresedintele PSD Robert Negoita, primar al sectorului 3.

Robert Negoita: Mihai Tudose nu trebuia schimbat din functia de premier

Mihai Tudose nu trebuia schimbat din functia de premier, a afirmat luni vicepresedintele PSD Robert Negoita, primar al sectorului 3, inaintea sedintei Biroului Permanent National al.

Venezuela: Cel putin 15 persoane au murit in spitale din cauza penei de electricitate / Juan Guaido va cere Parlamentului decretarea starii de urgenta

Cel putin 15 persoane au murit in spitalele din Venezuela, din cauza celei mai grave pene de curent din istoria recenta a tarii. Presedintele Adunarii Nationale si presedintele autoproclamat al Venezuelei, Juan Guaido, a anuntat duminica ca va cere Parlamentului sa decreteze stare de urgenta din cauza lipsei de electricitate, relateaza AFP.

Panica la Brasov din cauza vantului puternic. Copaci cazuti si acoperisuri smulse in tot judetul. ISU Brasov: Sistati activitatile in aer liber

Incidente grave la Brasov, din cauza vantului puternic. Mai multi copaci s-au prabusit din cauza rafalelor violente. Pe mai multe strazi, in mai multe localitati din Brasov, vantul puternic a smuls.

DIN CAUZA UNOR EMBARGOURI UNILATERALE APLICATE ARMELOR: Germania risca sa afecteze industria apararii

Germania risca sa isi afecteze industria apararii din cauza unor embargouri unilaterale aplicate armelor, cum ar fi cel impus vanzarilor de arme catre Arabia Saudita, a declarat joi ministrul Economiei, Peter Altmaier, subliniind necesitatea unei politici europene comune, transmite Reuters.

Un tren care se indrepta spre Movileni, nevoit sa opreasca din cauza unui incendiu de vegetatie

Un tren care circula catre Movileni, Iasi, a fost nevoit sa opreasca pe un camp din cauza unui incendiu de miriste, scrie ziaruldeiasi. Focul a ajuns foarte aproapre de calea ferata, incat a cuprins.

INEVITABILUL S-A PRODUS! Ludovic Orban: Comisia Europeana a anuntat ca Romania pierde fonduri UE din cauza OUG 114

INEVITBILUL S-A PRODUS, avertizeaza presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta afirma ca oficialii de la Bruxelles au avertizat Romania ca va pierde din fondurile europene din cauza OUG 114. Dupa ce a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )