Libnet.ro
UNICEF

20:15

Robert Negoita: Nu ma mai regasesc in PSD de patru ani. O dovada de seriozitate din partea dumnealor ar fi sa ma excluda din partid (VIDEO)

B1 B1,
Robert Negoita: Nu ma mai regasesc in PSD de patru ani. O dovada de seriozitate din partea dumnealor ar fi sa ma excluda din partid (VIDEO)

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a explicat ca vine dupa patru ani in care nu se mai regaseste deloc in PSD si este de parere ca o dovada de seriozitate din partea. continuă pe B1

Gabriel Mutu: Robert Negoita va avea o surpriza mare la Sectorul 3 sa constate ca electoratul traditional al PSD nu va il urma

Edilul Sectorului 6 Gabriel Mutu a declarat ca pierderea lui Robert Negoita este o mare dezamagire pentru PSD, iar acesta uita ca a fost sustinut de social-democrati inca din anul 2012 pentru pozitia de primar. Mutu a adaugat ca Negoita va avea o mare surpriza sa constate ca electoratul PSD nu il va vota la alegerile locale.

DEZBATERE PUBLICA Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa construiasca un pasaj de 2km pe sub bulevarul Unirii: Zona de la suprafata va deveni pietonala, un street mall

Daca va castiga un nou mandat, primarul Robert Negoita vrea sa construiasca un pasaj rutier pe sub bulevardul Unirii, intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia, sa mute traficul in subteran, iar la suprafata artera sa devina 100% pietonala. Contactat de HotNews. ro, primarul spune ca in prezent se lucreaza la studiul de fezabilitate, iar daca lucrurile merg bine, lucrarile vor incepe in primavara anului viitor si se vor finaliza in 2 ani. Costul este insa unul urias, peste 400 milioane lei.

Ponta: Anuntam candidatii la Primaria Generala si la primariile de sector saptamana viitoare, probabil impreuna cu Robert Negoita

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca saptamana viitoare va anunta candidatii la Primaria Capitalei, dar si la primariile de sector, probabil cu Robert Negoita. Ponta a adaugat ca partidul sau si-a unit fortele cu partidul din care face parte Robert Negoita.

Replica lui Aurelian Badulescu, dupa ce a fost numit bichon: Ma onoreaza! E un caine destept, loial si iubitor. Robert Negoita e doar o potaie (VIDEO)

Aurelian Badulescu a avut o prima reactie la afirmatia lui Robert Negoita, care l-a numit bichon, miercuri seara, in direct pe B1 TV. in replica, viceprimarul general al Capitalei sustine ca un caine.

Robert Negoita: ii transmit un mesaj stapanei viceprimarului Aurelian Badulescu in Bucuresti, cainele se tine in lesa si cu botnita (VIDEO)

Robert Negoita, primarul din Sectorul 3 al Capitalei, i-a oferit o replica viceprimarului general, Aurelian Badulescu, si a declarat ca ii transmite stapanei sale urmatorul mesaj: in Bucuresti se.

Cancerul ar putea fi depistat cu patru ani inainte sa apara simptomele. Cum e posibil?

O echipa de oameni de stiinta cu sediul in China dezvolta un test carepoate depista cancerul cu pana la patru ani inainte de aparitia primelor simptome. Testul de sange non-invaziv -.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )