Libnet.ro
UNICEF

12:00

Robert Negoita, sesizare la Parchet privind retrocedari din mandatul de primar al lui Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
 Robert Negoita, sesizare la Parchet privind retrocedari din mandatul de primar al lui Traian Basescu

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, s-a prezentat, marti, la Parchetul instantei supreme pentru a depune o sesizare privind o serie de retrocedari de terenuri, facute inclusiv in mandatul de primar al lui Traian Basescu. El a spus ca pentru retrocedarile din Bucuresti este vinovata o grupare organizata, un grup infractional, iar Parchetul trebuie sa identifice membrii acestei grupari. continuă pe Hotnews

Robert Negoita, sesizare la Parchet privind o serie de retrocedari din mandatul de primar al lui Traian Basescu

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a depus la Parchet o sesizare privind o serie de retrocedari facute de Traian Basescu, in perioada in care era primar general. Potrivit lui Robert Negoita, Basescu a.

PMP, reactie DURA dupa sesizarea pe care Robert Negoita a depus-o la Parchetul General, atacandu-l pe Traian Basescu: Primarul expert in TUNURI IMOBILIARE si-a gasit o noua meserie: DELATOR

PMP reactioneaza dur dupa ce primarul Sectorului 3, Robert Negoita, s-a prezentat, marti, la Parchetul General pentru a depune o sesizare privind o serie de retrocedari de terenuri, facute inclusiv in mandatul.

Primarul Negoita, plangere penala privind retrocedarile de spatii verzi

Primarul Robert Negoita a anuntat, astazi, ca depune, la Parchetul General, o plangere penala cu privire la situatia spatiilor verzi si a locurilor de joaca retrocedate in Sectorul 3.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )