Libnet.ro
UNICEF

22:00

Robert Sighiartau: inca o victorie pentru copiii Romaniei ! Alocatiile copiilor vor creste anual din ianuarie 2020

Adevărul Adevărul,
Robert Sighiartau: inca o victorie pentru copiii Romaniei ! Alocatiile copiilor vor creste anual din ianuarie 2020

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, a declarat ca din ianuarie 2020 alocatiile copiilor vor creste anual. Liberalul a fost cel care a initiat si a reusit sa treaca de Parlament in februarie dublarea alocatiilor pentru cei mici. continuă pe Adevărul

Un deputat PNL anunta inca o victorie pentru copiii Romaniei. Robert Sighiartau: Am reusit! Alocatiile copiilor vor creste anual din ianuarie 2020

Alocatiile copiilor vor creste anual incepand cu ianuarie 2020, dupa ce Parlamentul Romaniei a votat in unanimitate propunerea legislativa lansata de deputatul Robert Sighiartau, secretarul general al.

a lansat un apel pe Facebook. Vedeta TV cere ajutor pentru copiii ei. Ce a patit

Revine la TV pe 21 octombrie. Fosta prezentatoare de la Kanal D a schimbat postul de televizune si va putea fi urmarita pe Antena Stars, in cadrul emisiunii Like a Stars. Vedeta are nevoie insa de o bona cu care sa isi lase copiii cat timp se afla pe platourile de filmare si .

Liga Campionilor, handbal (m): Medvedi - Dinamo Bucuresti 20-30 A treia victorie in grupa pentru campioana Romaniei

Campioana Romaniei la handbal masculin, Dinamo Bucuresti, a invins sambata, in deplasare, formatia rusa Chekhovskie Medvedi, cu scorul de 30-20 16-10), in cea de-a patra partida din grupa D a Ligii Campionilor si este lider, cu 7 puncte.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )