Libnet.ro
UNICEF

00:07

Robert Turcescu renunta la premiile APTR: Nu am nevoie de niciun fel de recunoastere din partea celor care premiaza Antena 3 (VIDEO)

B1 B1,
Robert Turcescu renunta la premiile APTR: Nu am nevoie de niciun fel de recunoastere din partea celor care premiaza Antena 3 (VIDEO)

Robert Turcescu a anuntat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca va returna cele doua premii primite din partea Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din. continuă pe B1

Puterea exemplului: dupa Andrei Gheorghe, si Robert Turcescu renunta la premiile APTR

Robert Turcescu va urma exemplul lui Andrei Gheorghe si va returna cele doua premii primite din partea Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania APTR), dupa cum a declarat la B1 TV, citat de paginademedia. ro.

Teamnet, dezvoltatorul 112: Sistemul a functionat corect. Nu am primit niciun fel de solicitare din partea beneficiarilor

Teamnet, compania care a dezvoltat partea de software si localizare pentru sistemul 112, nu a primit niciun fel de solicitare din parte beneficiarilor care sa faca referire la probleme de functionare a sistemelor, din punctul de vedere al.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )