Libnet.ro
UNICEF

20:16

Robin Williams, depresiv din cauza problemelor financiare si a rolurilor primite in sitcomuri de slaba calitate

B1 B1,
Robin Williams, depresiv din cauza problemelor financiare si a rolurilor primite in sitcomuri de slaba calitate

Robin Williams avea probleme financiare, acesta fiind si cauza depresiei in care a cazut actorul, sustin prietenii sai, citati de site-ul american Radar Online. Desi la un moment dat se spunea ca actorul american. continuă pe B1

S-a sinucis din cauza banilor! Robin Williams era in pragul falimentului, fapt ce a declansat depresia!

Cunoscutul actor de comedie american Robin Williams a fost gasit fara suflare in casa lui din Statele Unite ale Americii. Se pare ca acesta s-a spanzurat intr-o camera alaturata de cea in care dormea sotia lui, iar motivul depresiei sale serioase are radacini financiare. Robin Williams nu vorbea prietenilor in ultima vreme decat despre necazurile pe care le are cu banii.

Actorul Robin Williams va fi omagiat la Gala premiilor Emmy din 25 august

Robin Williams va fi omagiat in direct la Gala premiilor Emmy din 25 august. intre timp, fanii descopera coincidente ciudate legate de viata lui Robin Williams. Starul din Doamna Doubtfire aproape ca si-a.

Omagiu inedit adus actorului Robin Williams de o televiziune din Atlanta

Un prezentator de la o televiziune din Atlanta i-a adus un omagiu inedit lui Robin Williams, folosind in timpul unui material despre evenimentele sportive ale momentului numele a 22 de filme in care a jucat actorul.

Robin Williams avea probleme financiare serioase inainte de a muri. Actorul era nemultumit ca a acceptat roluri doar ca sa-si plateasca facturile

Robin Williams s-a confruntat cu probleme financiare serioase in lunile care au precedat moartea starului, potrivit unei surse din anturajul celebrului actor american.

Cum a murit Robin Williams! A incercat sa-si taie venele, insa apoi s-a sufocat cu o curea!

Imprejurarile prin care actorul Robin Williams si-a luat viata sunt de o tristete fara margini. Comediantul suferea de o depresie serioasa in ultimii ani din viata lui, cauzata de problemele financiare si de regretul ca se afla pe o panta descendenta a carierei sale. In noaptea de duminica spre luni acesta si-a pierdut mintile si intr-un moment de nebunie si-a luat viata.

Mesajele emotionante ale copiilor lui Robin Williams. Nu doar lumea mea, ci lumea intreaga a devenit pentru totdeauna un pic mai intunecata

Cei trei copii si sotia lui Robin Williams au dat, marti, primele declaratii publice dupa moartea actorului, deplangand pierderea tatalui, a celui mai bun prieten si a unuia dintre cei mai buni oameni, dupa ce politia a anuntat suicidul drept cauza probabila a mortii.

Mesajele emotionante ale copiilor lui Robin Williams: Nu doar lumea mea, ci lumea intreaga a devenit pentru totdeauna un pic mai intunecata

Cei trei copii si sotia lui Robin Williams au dat, marti, primele declaratii publice dupa moartea actorului, deplangand pierderea tatalui, a celui mai bun prieten si a unuia dintre cei mai buni oameni, dupa ce politia a anuntat suicidul drept cauza probabila a mortii.

Actorul Robin Williams s-a spanzurat cu o curea, arata raportul anchetatorilor

Actorul american Robin Williams s-a spanzurat cu o curea, arata raportul premilinar al anchetatorilor care precizeaza ca abia peste cateva saptamani va fi stabilita cu exactitate cauza decesului, anunta Mediafax.

Gestul generos al lui Robin Williams pentru fiica sa din Mrs. Doubtfire

Robin Williams nu a fost doar un actor stralucit, ci si un om plin de compasiune. in 1993, Lisa Jakub, interpreta personajului Lydia Hillard - fiica lui Robin Williams in filmul Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit/Mrs. Doubtfire - a fost exmatriculata pentru ca a lipsit prea mult de la scoala. O scrisoare emotionanta a actorului catre directorul liceului a fost publicata publicata.

Mosia lui Robin Williams din Napa Valley

La statutul lui Robin Williams, nu este de mirare ca si-a trait viata in case la care multi de abia visam. Laureat al premiilor Oscar pentru interpretarea sa de exceptie din Good Will Hunting, Williams ramane in istoria cinematografica, in egala masura, pentru rolurile sale dramatice si pentru cele comice. inzestrat cu un talent aparte si cu o versatilitatea deosebita, Robin Williams a lasat in urma sa numeroase productii de colectie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )