Libnet.ro
UNICEF

07:15

Robin Williams a murit. Actorul a fost gasit spanzurat

Adevărul Adevărul,
Robin Williams a murit. Actorul a fost gasit spanzurat

Robin Williams a murit luni, primele indicii indicand o posibila sinucidere. Noi informatii aparute in presa americana arata ca actorul american a fost gasit spanzurat in locuinta sa din California si ca nu a lasat niciun bilet de adio. Robin Williams nu ar mai fi fost vazut in public de la ziua sa de nastere, care a fost in urma cu trei saptamani. continuă pe Adevărul

Robin Williams a fost gasit spanzurat in locuinta sa. Raportul medicilor legisti: actorul american a murit prin asfixiere

Robin Williams a murit luni, primele indicii indicand o posibila sinucidere. Potrivit unui raport preliminar al medicilor legisti din Marin County California), actorul american a murit prin asfixiere, fiind gasit spanzurat in locuinta sa din California. Robin Williams nu a lasat niciun mesaj prin care sa isi motiveze gestul.

UPDATE Robin Williams a fost gasit spanzurat si cu incheietura mainii crestata

Primele anchete privind moartea lui Robin Williams privilegiaza teza sinuciderii, a anuntat politia, care a precizat ca actorul a fost gasit spanzurat cu o curea si avea incheietura mainii crestata, scrie AFP.

Robin Williams a murit. Actorul american avea 63 de ani

Actorul american Robin Williams, care a oferit interpretari memorabile in filme precum Good Will Hunting, Dead Poets Society, Mrs. Doubtfire si Good Morning, Vietnam, a murit luni. Vedeta de la Hollywood avea 63 de ani. Potrivit politiei din departamentul Marin, Statele Unite ale Americii, nu este exclusa posibilitatea unei sinucideri a castigatorului premiului Oscar, relateaza Hollywood Reporter.

Robin Williams a murit. Actorul, castigator al premiului Oscar, avea 63 de ani

Actorul Robin Williams, castigator al premiului Oscar, a murit luni, potrivit politiei din departamentul Marin, Calif, Statele Unite ale Americii, informeaza Hollywood Reporter.

Tragedie! Robin Williams a murit! A fost gasit fara suflare in casa!

Cunoscutul actor de comedie american Robin Williams a fost gasit fara suflare in casa lui din Statele Unite ale Americii. Se pare ca s-ar fi sinucis din pricina depresiei de care suferea de ceva vreme.

Robin Williams a murit prin asfixiere, dupa ce s-a spanzurat, sustin anchetatorii

Actorul american Robin Williams a murit probabil prin asfixiere dupa ce s-a spanzurat cu o curea, a declarat Keith Boyd, seriful din comitatul californian Marin, informeaza Mediafax. Corpul domnului Robin Williams.

Anchetatori: Robin Williams a murit prin asfixiere, dupa ce s-a spanzurat cu o curea

Actorul american Robin Williams a murit probabil prin asfixiere dupa ce s-a spanzurat cu o curea, anunta Keith Boyd, seriful din comitatul californian Marin, care a precizat ca abia peste cateva saptamani va fi.

Robin Williams a murit la 63 de ani. Reactiile celebritatilor dupa aflarea tristei vesti

Personalitati din industria cinematografica, lumea sportului sau politicieni si-au exprimat regretul la aflarea tristei vesti ca actorul Robin Williams a murit luni, la varsta de 63 de ani, corpul neinsufletit al acestuia fiind gasit in casa sa din California.

Actorul american Robin Williams A MURIT

Actorul american Robin Williams, cunoscut in special pentru rolurile sale in filmele Mrs. Doubtfire si Cercul poetilor disparuti, a decedat la domiciliul sau si se pare ca este o sinucidere, a anuntat luni.

VIDEO Celebrul actor american Robin Williams a murit. Sinuciderea, varianta cea mai probabila

Indragitul actor american Robin Williams, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale, castigator al unui Oscar pentru Good Will Hunting, a murit la domiciliul sau luni si, cel mai probabil, s-a sinucis, a declarat politia, potrivit AFP. Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie. BIOGRAFIE: Robin Williams - un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )