Libnet.ro
UNICEF

01:05

La robinetele buzoienilor curge cea mai scumpa apa din tara

Adevărul Adevărul,
La robinetele buzoienilor curge cea mai scumpa apa din tara

Buzoienii platesc cel mai mare pret pentru apa care curge la robinet, din tara, conform datelor comunicate de Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare ANRSC). Recent, pretul apei apei a crescut cu patru procente, in urma solicitarii facute de Compania de Apa. continuă pe Adevărul

Care este cea mai PACIFISTA tara din lume in 2015

Islanda este cea mai pacifista tara din lume, urmata de Danemarca si Austria, potrivit topului realizat pentru anul 2015 de Institutul pentru Economie si Pace.

Primul roman care trece inot Canalul Manecii. Cum s-a pregatit pentru cea mai grea experienta din viata sa

Andrei Rosu reprezinta Romania la una dintre cele mai grele competitii din lume, Arch 2 Arc A2A). Imagineaza-ti ca ajungi la limita si ca trebuie sa treci dincolo de ea, fiind totodata la jumatatea drumului.

Cea mai mare despagubire din istoria SUA. Cat va plati compania petroliera britanica pentru dezastrul ecologic din Golful Mexic

Compania petroliera britanica BP, responsabila de poluarea produsa in Golful Mexicin 2010, a stabilit sa achite despagubiri de 18,7 miliarde de dolari Administratiei federale din Statele Unite si autoritatilor din cinci state americane.

Peste 1.200 de detinuti AU EVADAT. Este cea mai mare evadare din istorie!

Peste 1. 200 de detinuti dintr-o inchisoare din Yemen au evadat, in urma unor confruntari violente cu fortele de ordine. Printre acestia se numara si suspecti Al-Qaeda. Incidentul a.

Salariile reale din Germania, in cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Salariile reale in Germania au inregistrat, in primul trimestru din 2015, cel mai ridicat ritm de crestere de la publicarea acestor date, in 2008, un nou indiciu al accelerarii redresarii celei mai mari economii europene, transmite Reuters, conform Agerpres.

Zece lucruri putin stiute despre Horea, omul care i-a condus pe iobagi in cea mai sangeroasa rascoala din ultimele secole. Cu care alt personaj istoric era inrudit

Numele lui Horea a ramas in istoria Transilvaniei ca simbol al patriotismului, chiar daca povestea omului care i-a condus pe iobagi intr-una dintre cele mai sangeroase revolte din ultimele trei secole a starnit numeroase controverse.

Care este capitala cu cei mai simpatici taximetristi din lume

Chiar daca Dublin nu este cea mai insorita capitala din lume iar soarele este extrem de pretios, asta nu inseamna ca nu trebuie sa radiezi de fericire. Nimeni si nimic nu a reusit sa ii strice.

Prognoza meteo pentru weekend: vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, insa la mare va ploua sambata

Sambata si duminica vremea va incalzi in cea mai mare parte a tarii, fiind anuntate temperaturi ce vor urca pana la 27 de grade, chiar 34 de grade in unele zone. Cei care aleg sa isi petreaca sfarsitul de saptamana la mare vor avea nevoie de umbrele, sambata in Dobrogea fiind asteptate furtuni.

Creditarea revine la nivelul de dinainte de criza. Bancile au acordat in luna mai imprumuturi noi de 5,1 miliarde de lei, cea mai mare valoare din aprilie 2008

Bancile din Romania au acordat in luna mai credite noi in valoare totala de aproximativ 5,1 miliarde de lei, cea mai mare valoare lunara inregistrata din aprilie 2008 pana in prezent, reiese din datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Chevrolet rezolva cea mai mare problema a telefoanelor folosite in masina

Chevrolet va lansa modele noi ale masinilor sale anul viitor, dar pe langa imbunatatirile de desing sau performante mai introduce o functionalitate noua pentru cei cu smartphone-uri. Avem telefoane care pot fi controlate prin comenzi vocale, telefoane cu ecrane mari si camere foarte bune si mai avem telefoane care se incarca wireless. O problema a [] Chevrolet rezolva cea mai mare problema a telefoanelor folosite in masina Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )