Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROBOR la 3 luni scade in prima sedinta din 2019: la cat se situeaza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ROBOR la 3 luni scade in prima sedinta din 2019: la cat se situeaza

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara, a scazut in prima sedinta a acestui an, desfasurata pe 3 ianuarie 2019. Aflati din materialul de mai jos cum a. continuă pe Wall-Street Ro

Sarbatoare mare in prima vineri din an

Sarbatoare mare in prima vineri din an. Ce Sfinti sunt praznuiti pe 4 ianuarie. Citeste mai mult pespynews. ro .

Chelsea anunta primul mare transfer din 2019

Echipa londoneza Chelsea, patronata de Roman Abramovici, a mutat prima pe piata transferurilor in noul an.

Australian Open: Premii mai mari cu 14% la editia din 2019

Organizatorii turneului Australian Open au anuntat, luni, majorarea premiilor oferite in 2019 cu 14% fata de editia din 2018, valoarea totala urmand sa se ridice la 62,5 milioane de dolari australieni 43,95 milioane de dolari americani).

Primul copil din 2019 s-a nascut la Iasi, in primul minut din an

Un baietel in greutate de 3,3 kilograme s-a nascut in primul minut al anului 2019, la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda din Iasi. Medicul Anca Bivoleanu, purtatorul de cuvant al Maternitatii.

Calendarul evenimentelor sportive internationale din 2019

Anul 2019 va fi unul plin de evenimente sportive importante. De la Australian Open 14-27 ianuarie), la fazele eliminatorii ale competitiilor europene de fotbal finala Champions League - 1 iunie) si Campionatul European U21 din Italia si San Marino 16-30 iunie), unde Romania se va afla printre participante, pana la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia 30 noiembrie - 15 decembrie), zeci de evenimente sportive vor avea loc lunar. Intra in material pentru a vedea calendarul celor mai importante evenimente sportive internationale din 2019.

Ilan Laufer: Se incearca sabotarea guvernului Romaniei atat din tara cat si din strainatate. Este un asalt fara precedent

Ilan Laufer, consilier onorific al premierului Viorica Dancila, sustine, intr-un mesaj ampolu publicat pe Facebook, ca, in acest moment Romania este sabotata atat din interior, cat si din strainatate, iar Gu.

Ilan Laufer: Se incearca sabotarea guvernului Romaniei atat din tara, cat si din strainatate. Este un asalt fara precedent

Ilan Laufer, consilier onorific al premierului Viorica Dancila, sustine, intr-un mesaj ampolu publicat pe Facebook, ca, in acest moment Romania este sabotata atat din interior, cat si din strainatate, iar Gu.

Predictii despre atacurile cibernetice din 2019. Ce s-a intamplat in 2018

Dupa ani buni in care a condus clasamentul amenintarilor informatice care tintesc persoane si companii, ransomware a pierdut pozitia de lider in prima jumatate a lui 2018. Detronat in premiera de minerii de criptomoneda, ransomware a recuperat din.

Un atentat sinucigas zguduie lumea in a treia zi din 2019

Doi militanti s-au aruncat in aer joi dupa un schimb de focuri cu fortele de securitate tunisiene in orasul Jilma, la 250 km sud de capitala Tunis, a anuntat Ministerul de Interne, informeaza.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )