Libnet.ro
UNICEF

19:31

ROBOR la sase luni a crescut la 3,47%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la sase luni a crescut la 3,47%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat 3,35%, valoare inregistrata in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,47%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,47%, potrivit datelor publicate vi.

Porsche a inregistrat livrari record in primele sase luni ale anului

Tendinta ascendenta de crestere a continuat: cu 130. 598 de vehicule livrate in intreaga lume in doar primele sase luni din 2018, Porsche AG a depasit recordul de anul trecut cu 3%, facand ca prima jumatate a anului sa fie cea mai de succes din istoria companiei.

Compania de Apa din Buzau are buget dupa o intarziere de sase luni care a adus prejudicii in planurile de investitii

Dupa luni si luni de asteptare si un conflict deschis cu Primaria Buzau, Compania de Apa Buzau are un buget aprobat. Actionarii operatorului regional de apa si canalizare au aprobat proiectul de venituri si cheltuieli al societatii ce deserveste 40 de localitati. A fost a doua incercare de aprobare a proiectului, dupa ce in martie reprezentantul Primariei Buzau, actionarul majoritar al Companiei de Apa, nu a votat bugetul propus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,37 seconds )