Libnet.ro
UNICEF

20:00

ROBOR la trei luni a scazut la 2,53%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a scazut la 2,53%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,53%, de la 2,54%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a scazut la 2,54%.

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,54%, de la 2,55%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,55%.

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 2,55%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,55%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 2,55%, valoare inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Marea Britanie: Trei luni de inchisoare dupa ce a furat trei masti de la un spital

Un barbat care a furat trei masti de protectie dintr-un spital londonez a fost condamnat la trei luni de inchisoare, a anuntat miercuri politia, citata de AFP.

Digisport: Afacerea care prospera in Italia pe timp de pandemie. Crestere neasteptata in primele trei luni din 2020

Paradoxal, in timp ce economia intra in criza evidenta, exista un business care infloreste chiar in timpul pandemiei. in primele trei luni din 2020, in Italia s-au vandut 200. 000 de biciclete pentru indoor.

Indicele ROBOR la 3 luni a continuat sa scada vineri. A ajuns la 2,53%

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a continuat sa scada vineri.

Ce au patit scandalagiii care au atacat un satean cu bate si topoare. Barbatul agresat are nevoie de cel putin trei luni de ingrijiri medicale

Trei dintre autorii scandalului de pomina inregistrat pe 5 aprilie in comuna Banca, din judetul Vaslui, s-au predat anchetatorilor, iar astazi Tribunalul Vaslui a emis mandate de arestare preventiva pe numele lor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )