Libnet.ro
UNICEF

21:46

ROBOR la trei luni a scazut la 3,07%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a scazut la 3,07%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,07%, fata de 3,08%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a scazut la 3,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,08%, fata de 3,10%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,10%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,10%, fata de 3,07%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,07%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,07%, fata de 3,06%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a scazut astazi

Indicele ROBOR la 3 luni a coborat usor vineri, la 3,07% pe an, de la 3,08%, cotatia anuntata cu o z.

ROBOR la trei luni urca din nou. La cat a ajuns

ROBOR la trei luni. Indicele ROBOR la 3 luni a urcat marti, la 3,07% pe an, de la 3,06%, cotatia anuntata cu o zi in urma, conform datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). ROBOR la trei.

Directorul general al Avioane Craiova a fost revocat din functie, la doar trei luni de la numire

Directorul general al companiei aeronautice Avioane Craiova, Ion-Cristian Drajneanu, a fost revocat din functie de Consiliul de Administratie, la trei luni de la numire, se arata intr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Probleme pentru aplicatia DSU care anunta vremea rea si alte evenimente de risc. Informatiile din ultmele trei luni au fost pierdute

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a informat, marti seara, prin intermediul aplicatiei sale pentru telefoane mobile inteligente, ca baza de date a acesteia a fost afectata de probleme tehnice in urma carora au fost pierdute informatiile publicate in ultimele trei luni.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )