Libnet.ro
UNICEF

15:00

ROBOR la trei luni a scazut la 3,30%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a scazut la 3,30%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,30%, de la valoarea 3,31% inregistrata in ziua de ieri, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a scazut la 3,31%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,31%, de la valoarea 3,32% inregistrata in ziua de ieri, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Veste buna. Indicele ROBOR la trei luni a scazut

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,31%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a.

Orban: Cine va mai fi Dragnea peste trei luni? Pana si Dancila da semne ca nu e sluga perfecta

Liderul PNL, Ludovic Orban, a intrebat luni seara, ironic, cine va mai fi Liviu Dragnea peste trei luni, in conditiile in care pana si Dancila da anumite semnale ca nu e chiar sluga perfecta si ca isi permite anumite mici libertati, potrivit Mediafax.

Prima Casa: BCR si CEC Bank il contrazic pe Teodorovici si acorda credite doar cu ROBOR la trei luni

Se inmultesc controversele legate de soarta programului Prima Casa. Mai exact, de stabilirea dobanzilor pentru astfel de imprumuturi. BCR si CEC Bank au anuntat ca noul indice de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC) nu se va aplica in cazul creditelor Prima Casa. Si asta desi, joi, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustinea ca IRCC se aplica [] .

MOL: Vanzarile de motorina in Romania, pe segmentul retail, au crescut cu 2,5% in primele trei luni

Grupul ungar MOL a anuntat, astazi, ca vanzarile de motorina in Romania, pe segmentul retail, au crescut cu 2,5%, in primul trimestru, la 124. 000 tone, in timp ce vanzarile de benzina au scazut usor in volum, la 35. 000 tone, comparativ cu perioada similara a anului trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )