Libnet.ro
UNICEF

19:00

ROBOR la trei luni a scazut la 3,36%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 ROBOR la trei luni a scazut la 3,36%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,36% de la 3,40, valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Indicele Robor la trei luni a scazut

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,40%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei. Robor la.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,40%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,40%, de la 3,47%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Vesti bune pentru romanii cu credite in lei. ROBOR la trei luni scade semnificativ

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,36%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei. Robor la.

Modernizarea Radioterapiei de la Spitalul de Urgenta trimite bolnavii de cancer de la Galati intr-un chinuitor pelerinaj de trei luni prin alte judete

Cel mai apropiat spital este cel de la Bacau, iar centre de radioterapie adecvate mai exista la Iasi, Cluj, Brasov si Bucuresti. Lucrarile de modernizare care presupun si aducerea unor echipamente de tratament de ultima generatie) vor fi gata in circa trei luni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )