Libnet.ro
UNICEF

22:15

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,13%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a stagnat la 3,13%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,13%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,13%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,13%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Cea mai titrata actrita a Chinei a primit o amenda uriasa pentru evaziune fiscala. Disparuta de trei luni, vedeta a transmis o scrisoare: Va implor sa ma iertati!

Fan Bingbing 37 de ani), cea mai de succes actrita din China, a primit o amenda uriasa pentru evaziune fiscala. Dupa trei luni in care a fost data disparuta, vedeta a facut prima declaratie publica.

Gigi Becali, hotarat sa apere familia traditionala: Fac trei luni de puscarie si votez din nou si din nou

Gigi Becali s-a prezentat si duminica la sectia de votare, dupa ce si-a exprimat sambata optiunea la referendumul privind redefinirea familiei. Codrut Baciu, observator la vot in Voluntari, a scris pe.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Gigi Becali, declaratie surprinzatoare: Fac trei luni de puscarie si votez din nou si din nou

Codrut Baciu, observator la vot in Voluntari, a scris, pe Facebook, ca Gigi Becali, dupa ce a votat sambata la referendum, a revenit si duminica la sectia de vot. Patronul FCSB s-a laudat ca e dispus sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )