Libnet.ro
UNICEF

00:07

Robu, despre pacientii cu COVID-19 din alte judete: Sa toleram noi ca, in timp ce medicii Timisoarei trag pana la epuizare, omologii lor sa stea la baut?

Adevărul Adevărul,
Robu, despre pacientii cu COVID-19 din alte judete: Sa toleram noi ca, in timp ce medicii Timisoarei trag pana la epuizare, omologii lor sa stea la baut?

Primarul Nicolae Robu a declarat vineri, 27 martie, ca cei din conducerea Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara i-au atras atentia ca in curand nu vor mai putea interna pacienti din alte judete, avand in vedere saturarea unitatii medicale, edilul spunand ca el nu se poate implica. continuă pe Adevărul

Seful CJ Iasi, despre transferarea pacientilor din Suceava si din alte judete: Nu transformati Iasiul si Moldova in Lombardia Romaniei

Transferarea pacientilor de la Spitalul Judetean din Suceava catre spitale din Iasi, Botosani sau Neamt ar putea duce la raspandirea coronavirusului, sustine presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa PSD). El cere autoritatilor centrale masuri pentru blocarea extinderii focarului de COVID-19 aparut in nordul tarii, spunand ca deja, pacienti adusi din alte judete au infectat medici ieseni: Nu transformati Iasul si Moldova in Lombardia Romaniei.

Spitalului Ramnicu -Sarat se inchide - 100.000 de oameni tratati in alte judete

Spitalul Municipal Ramnicu Sarat se inchide pentru pacientii obisnuiti, urmand a deveni unitate medicala tampon pentru bolnavii diagnosticati cu noul coronavirus. Aici vor fi tratati doar pacientii depistati pozitiv cu Covid-19 din judetul Buzau. Decizia Ministerului Sanatatii contestata de comunitatea ramniceana care a lansat deja o petitie online prin care cere anularea ei dar si de primarul Sorin Carjan care spune ca o suta de mii de oameni vor fi nevoiti sa mearga la spitale aflate la zeci de kilometri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )