Libnet.ro
UNICEF

01:05

Robu si-a dat demisia de la PNL Timis prin SMS

România Liberă România Liberă,
Robu si-a dat demisia de la PNL Timis prin SMS

Presedintele Filialei judetene Timis a PNL, Nicolae Robu, si-a inaintat demisia din functia detinuta. continuă pe România Liberă

Nicolae Robu a decis sa se retraga de la conducerea PNL Timis. Alin Nica asteapta sa preia filiala

Nicolae Robu, care a pierdut alegerile locale in fata lui Dominic Fritz de la USR-Plus, este pregatit sa renunte si la functia de presedinte PNL Timis.

Nicolae Robu si-a anuntat demisia de la conducerea PNL Timis

Primarul in functie al municipiului Timisoara, Nicolae Robu, l-a anuntat, intr-un mesaj, pe liderul PNL, Ludovic Orban, ca isi da demisia din functia de conducere a PNL Timis, dupa ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat, afirma surse liberale, conform news. ro.

Nicolae Robu demisioneaza de la conducerea filialei PNL Timis, dupa ce a pierdut alegerile in fata lui Dominic Fritz

Nicolae Robusi-a recunoscutinfrangerea in cursa pentru un nou mandat la Primaria Timisoara. Fotoliul acestuia va fi ocupat de acum inainte de tanarul Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS. in acest.

in Bucuresti, afli daca ai COVID-19 prin SMS

Persoanele infectate, confirmate cu COVID-19 primesc informarea prin intermediul mesageriei mobile. Aceasta metoda se aplica momentan in Bucuresti. Directia de Sanatate Publica Bucuresti a implementat.

Cine este Georgiana Hosu, sefa DIICOT care si-a dat demisia ieri

Demisia Giorgianei Hosu de la sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) este subiectul zilei de vineri in Romania. Gestul acesteia vine la nici 24 de ore de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )