Libnet.ro
UNICEF

14:31

Roca, de 10 ani in Romania

România Liberă România Liberă,
Roca, de 10 ani in Romania

Luna iunie marcheaza 10 ani de cand Roca a intrat pe piata din Romania, prin preluarea binecunoscutului producator roman, Cesarom, din Bucuresti, unul dintre cei mai vechi producatori de obiecte sanitare ceramice din portelan din tara noastra, o companie iubita si construita in 40 de ani, in care romanii aveau incredere datorita calitatii produselor. Astazi, fosta fabrica Cesarom are in continuare in echipa angajati de acum 10 ani si produce obiecte sanitare ceramice la standarde internationale, folosind expertiza unui lider mondial cum este Grupul Roca si deschiderea unei piete internationale, la nivel competitiv. Anul acesta Grupul Roca sarbatoreste, la randul sau, 100 de ani de existenta. inceputul si evolutia Roca pe parcursul acestor ani sunt dintre cele mai interesante, compania devenind lider mondial in productia de obiecte sanitare si mobilier pentru baie . continuă pe România Liberă

DNA: 1.500 de inculpati au fost trimisi in judecata in ultimii 10 ani pentru abuz in serviciu

Aproape 1. 500 de inculpati au fost trimisi in judecata in ultimii 10 ani in dosare ce au avut ca obiect si infractiunea de abuz in serviciu, a anuntat miercuri Directia Nationala Anticoruptie. Potrivit unui comunicat al DNA, citat de Agerpres, incepand din anul 2006, au fost inaintate instantelor 241 de cauze ce au vizat si infractiunea de abuz in serviciu. Dintre cei 1. 471 de inculpati trimisi in judecata, 569 au fost condamnati doar in ultimii trei ani si jumatate.

Aproape 1.500 de inculpati trimisi in judecata in dosare de abuz in serviciu in ultimii 10 ani

Aproape 1. 500 de inculpati au fost trimisi in judecata in ultimii 10 ani in dosare ce au avut ca obiect si infractiunea de abuz in serviciu, a anuntat Directia Nationala Anticoruptie DNA), prin intermediul unui comunicat de presa.

in luna iunie, TIFF vine la Bucuresti cu 20 dintre cele mai bune filme VIDEO

O selectie de 20 de filme din programul celei de-a 15-a editii a Festivalului International de Film Transilvania va rula intre 15 si 19 iunie la Cinema Elvire Popesco din Bucuresti. in Retrospectiva TIFF ajung si doua dintre filmele distinse cu premii importante la Cluj-Napoca.

Statul intervine ferm in cazul Hexi Pharma: Oamenii care au cerut o ancheta obiectiva, amendati de aceleasi autoritati care l-au lasat neatins 10 ani pe Condrea si dezinfectantii sai diluati

Amendata pentru ca si-a exprimat opinii referitoare la situatia spitalelor din Romania! Este cazul revoltator al unei reprezentate de ONG care are de platit autoritatilor 3. 500 de lei pentru ca a.

Cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani pentru Clubul Rizea Wushu

Clubul Sportiv Rizea Wushu s-a intors de la Campionatul National de Wushu cu 6 medalii de aur, 2 de argint si 5 de bronz.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )