Libnet.ro
UNICEF

11:45

Rochia purtata de Meghan Markle care a devenit sold out instantaneu

ADPM ADPM,
Rochia purtata de Meghan Markle care a devenit sold out instantaneu

Meghan Markle a purtat, in timpul turneului regal din Australia, o rochie albastra, creata de Dion Lee, care a devenit sold out aproape instantaneu pe site-ul designerului, chiar daca a costat 1850 dolari. continuă pe ADPM

Printul Harry, intalnire cu o comunitate de aborigeni in estul Australiei. Motivul pentru care Meghan Markle nu l-a insotit pe sotul ei FOTO

Printul Harry s-a intalnit luni cu o comunitate de aborigeni pe insula Fraser, in estul Australiei, in cadrul unei vizite oficiale din turneul regal. Ducele de Sussex nu a fost insotit de Meghan Markle, care a decis sa ia o pauza de la indatoririle regale, din cauza sarcinii.

Meghan Markle, cu umerii goi in cea de-a patra zi a turneului din Australia! A avut o tinuta de 1.100 de euro

Cea de-a patra zi a turneului australian pe care il au Printul Harry si Meghan Markle a inceput cum nu se putea mai bine pentru Ducesa de Sussex. Meghan Markle a purtat o rochie in dungi, creata de designerul au.

Meghan Markle a renuntat la social media, desi avea milioane de fani care o urmareau. M-am simtit eliberata

Meghan Markle, devenita ducesa de Sussex, a renuntat la popularitatea de pe retelele sociale si si-a inchis conturile de Instagran, Facebook si Twitter. Avea nu mai putin de doua milioane de.

FOTO Meghan Markle, primele dezvaluiri despre sarcina si ce reprezinta inelul negru pe care Printul Harry il poarta de cateva zile

Meghan Markle a vorbit pentru prima data despre sarcina sa, in cadrul unei vizite oficiale din turneul regal, alaturi de printul Harry.

Meghan Markle, primele declaratii despre sarcina: Ce dezvaluiri a facut Ducesa de Sussex

Meghan Markle a vorbit in permiera despre sarcina sa. La o intalnire cu admiratorii Casei Regale din Bondi Beach, Australia, Ducesa de Sussex a dezvaluit ca se simte ca si cum ar fi afectata de diferenta de.

Meghan Markle, primele declaratii despre sarcina. De ce nu poate dormi noaptea - VIDEO

Printul Harry al Marii Britanii si sotia acestuia, ducesa Meghan de Sussex, insarcinata in luna a treia, s-au aflat vineri in vizita oficiala in Australia. Ei au avut parte de un eveniment lejer, in care.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )