Libnet.ro
UNICEF

22:00

Rockit Moldova 2018 aduce la Chisinau cei mai buni speakeri internationali

Adevărul Adevărul,
Rockit Moldova 2018 aduce la Chisinau cei mai buni speakeri internationali

Cea de-a VII-a editie a Conferintei regionale de scara larga Rockit Moldova 2018 va avea loc pe 27 aprilie la Chisinau. Evenimentul va reuni diversi experti, dar si cei mai inovativi tineri din Moldova care vor prezenta inovatia intr-o lumina noua. Speakerii vor sustine discursuri si vor participa la workshop-uri despre inovatii si tehnologii, creativitate, comunicare, antreprenoriat si startup-uri, transmite IPN. continuă pe Adevărul

DATELE CONFIRMA: Romanii, cei mai tristi oameni din UE

Romanii par a fi cei mai tristi cetateni din Uniunea Europeana, problemele personale de sanatate, dar si inegalitatea si injustitia din societatea romaneasca fiind resimtite de catre populatia Romaniei,.

Harta: Romnii, cei mai tristi oameni din UE

Romanii par a fi cei mai tristi cetateni din Uniunea Europeana, problemele personale de sanatate, dar si inegalitatea si injustitia din societatea romaneasca fiind resimtite de catre populatia Romaniei, releva un sondaj Eurobarometru publicat, luni, de Comisia Europeana.

URARI DE SFANTUL GHEORGHE. Marele Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai indragiti sfinti

in 23 aprilie il praznuim pe Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta - sfant militar, a carui viata desavarsita l-a transformat, peste secole, intr-unul dintre cei ma.

Oamenii care rezista un timp record sub apa fara oxigen suplimentar

Oamenii Bajau sunt singurii care s-au adaptat la o viata semi-acvatica. Selectia naturala i-a transformat in cei mai buni scufundatori. Chiar si cei mai buni inotatori nu-si pot tine respiratia mai multe de 3-4 minute. Daca vei incerca sa-ti scufunzi fata intr-un vas mai mare cu apa, in timp ce-ti tii respiratia, in corpul tau [].

Cristi Pascu iti spune ce coafuri de mireasa sunt in trend in 2018

Cristi Pascu, unul dintre cei mai apreciati hairstylisti din Romania, vorbeste despre coafurile cel mai des alese de catre miresele din Romania si despre cum evolueaza tendintele in acest domeniu in acest an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )