Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rod Stewart, pus sub acuzare in urma unui scandal Ce acuzatii i se aduc artistului

Hotnews Hotnews,
 Rod Stewart, pus sub acuzare in urma unui scandal Ce acuzatii i se aduc artistului

Cantaretul britanic Rod Stewart si fiul sau Sean au fost pusi sub acuzare pentru vatamare corporala, dupa un incident violent care a avut loc de Revelion, intr-un hotel din orasul american Palm Beach, potrivit tmz. com. continuă pe Hotnews

Benjamin Netanyahu renunta la posturile de ministru din propriul cabinet, dupa ce a fost pus sub acuzare pentru fapte de coruptie. El ramane, totusi, premierul Israelului

Benjamin Netanyahu renunta la cele trei posturi de ministru pe care le are in guvernul Israelului, dar ramane premier, in contextul in care este inculpat pentru fapte de coruptie in mai multe dosare, potrivit Th.

Cantaretul britanic Rod Stewart, acuzat ca a lovit un paznic la o petrecere de Revelion

Starul rock britanic Rod Stewart este acuzat ca a lovit cu pumnul un membru al securitatii unui hotel in seara de Revelion, la o petrecere in Florida, potrivit unui raport al Politiei din Palm Beach obtinuta de presa, scrie AFP.

Doliu in fotbalul francez: Nathael Julan de la Guingamp a murit, vineri, in urma unui accident rutier

Fotbalistul Nathael Julan de la echipa Guingamp, din a doua liga franceza, a murit, vineri, in urma unui accident rutier, transmite news. ro. Atacantul de 23 de ani a murit in urma accidentului produs la plecarea.

Comandantul Garzilor Revolutionare iraniene, ucis in Irak in urma unui raid aerian american

Comandantul fortelor de elita ale Garzilor Revolutionare iraniene si un inalt oficial al fortelor paramilitare irakiene au fost ucisi vineri dimineata in apropierea Aeroportului International din Bagdad in urma unui raid aerian ordonat de presedintele american Donald Trump, relateaza CNN si Reuters. Iranul il catalogheaza drept atac terorist.

Celebru artist, RETINUT: A BATUT bodyguardul unui hotel (VIDEO)

Rod Stewart a pasit cu stangul in noul an. Celebrul cantaret a fost arestat chiar in seara de Revelion, dupa ce a lovit un agent de paza al unui hotel din Palm Beach, informeaza B1 TV. Starul s-a enervat atunci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )