Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rodica Popescu Bitanescu, Adela Marculescu si Florina Cercel au devenit stele pe Aleea Celebritatilor VIDEO

Adevărul Adevărul,
Rodica Popescu Bitanescu, Adela Marculescu si Florina Cercel au devenit stele pe Aleea Celebritatilor VIDEO

Sambata dimineata, soarele a zambit printre nori si le-a trimis lumina celor trei actrite care au primit, la inceput de martie, cel mai frumos martisor. Rodica Popescu Bitanescu, Adela Marculescu si Florina Cercel si-au vazut numele inscris pentru eternitate pe Aleea Celebritatilor, cu multe emotii, aplauze si cuvinte frumoase din partea colegilor. continuă pe Adevărul

Rodica Popescu Bitanescu, Adela Marculescu si Florina Cercel au devenit stele pe Aleea Celebritatilor

Sambata dimineata, soarele a zambit printre nori si le-a trimis lumina celor trei actrite care au primit, la inceput de martie, cel mai frumos martisor. Rodica Popescu Bitanescu, Adela Marculescu si Florina Cercel si-au vazut numele inscris pentru eternitate pe Aleea Celebritatilor, cu multe emotii, aplauze si cuvinte frumoase din partea colegilor.

Florina Cercel, Adela Marculescu si Rodica Popescu-Bitanescu vor primi stele pe Aleea Celebritatilor

Actritele Florina Cercel, Adela Marculescu si Rodica Popescu-Bitanescu vor primi stele pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti, intr-o ceremonie care se va desfasura, sambata 5 martie, de la ora 11. 30, in Piata Timpului din Capitala.

Chiar si ea! Rodica Popescu Bitanescu, tentata de operatiile estetice

Este una dintre cele mai indragite actrite de la noi, dar Rodica Popescu Bitanescu pare sa fie si ea tentata de chirurgia estetica. Are insa o problema: se teme sa nu se umfle.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2084 seconds )