Libnet.ro
UNICEF

14:45

Roger Federer l-a depasit pe Novak Djokovic devenind jucatorul cu cele mai mari premii castigate din tenis

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer l-a depasit pe Novak Djokovic devenind jucatorul cu cele mai mari premii castigate din tenis

Elvetianul Roger Federer, locul 2 ATP, a devenit jucatorul cu cele mai mari premii obtinute din tenis, el intrecandu-l pe sarbul Novak Djokovic, locul 7 ATP, dupa ce s-a impus in finala turneului de 500 de puncte de la Basel. continuă pe Hotnews

Roger Federer l-a intrecut pe Novak Djokovici si a deveni jucatorul cu cele mai mari premii din tenis

Elvetianul Roger Federer, locul 2 ATP, a devenit jucatorul cu cele mai mari premii obtinute din tenis, el intrecandu-l pe sarbul Novak Djokovici, locul 7 ATP, dupa ce s-a impus in finala turneului de 500 de puncte de la Basel.

Halep ii raspunde lui Roger Federer: Sunt mandra ca a vorbit despre mine astfel. Este fantastic ca Roger a putut sa revina dupa operatia de la genunchi

Dupa ce a primit trofeul de lider mondial WTA la final de an, Simona Halep i-a transmis un mesaj si lui Roger Federer, care a laudat performanta sa din acest sezon. Sunt mandra ca Roger Federer a vorbit despre mine astfel si ii multumesc pentru cuvintele frumoase. Toata lumea stie ca este unul dintre modelele mele, a spus numarul 1 WTA. Jucatoarea din Constanta a mai vorbit si despre Rafael Nadal liderul ATP), spaniolul avand la randul sau un an incredibil.

Clasamentul ATP: Roger Federer s-a apropiat de liderul Rafael Nadal la 1.460 de puncte

Castigator pentru a opta oara a turneului de la Basel competitie de categorie 500), Roger Federer s-a apropiat la 1. 460 de puncte de Rafael Nadal, liderul ierarhiei ATP. Pana la finalul sezonului, cei doi vor mai disputa doua turnee importante: Masters-ul de la Paris in aceasta saptamana) si Turneul Campionilor 12-19 noiembrie), astfel ca lupta pentru prima pozitie ramane deschisa. Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania, a coborat 14 locuri in ierarhie, aflandu-se acum pe 92.

Roger Federer a castigat pentru a opta oara turneul ATP de la Basel - Victorie in trei seturi cu Juan Martin Del Potro

Roger Federer si-a trecut in palmares titlul cu numarul 95 din cariera, dupa ce a castigat turneul ATP de la Basel din categoria 500). Elvetianul s-a impus in trei seturi, scor 6-7 5), 6-4, 6-3, in finala cu argentinianul Juan Martin Del Potro. Este pentru a opta oara cand Fedex se impune in competitia de la Basel. Se actualizeaza.

VIDEO Roger Federer a castigat pentru a opta oara turneul ATP de la Basel - Victorie in trei seturi cu Juan Martin Del Potro

Roger Federer principalul favorit) si-a trecut in palmares titlul cu numarul 95 din cariera, dupa ce a castigat turneul ATP de la Basel din categoria 500). Elvetianul s-a impus in trei seturi, scor 6-7 5), 6-4, 6-3, in finala cu argentinianul Juan Martin Del Potro cap de serie numarul patru). Este pentru a opta oara cand Fedex se impune in competitia de la Basel.

Roger Federer, laude pentru Simona Halep: Merita sa fie numprul unu mondial

Considerat cel mai bun tensimen din toate timpurile Roger Federer a laudat-o pe Simona Halep, care va termina locul din pozitia de numarul unu mondial. Tenismenul elvetian a declarat ca romanca este.

Roger Federer, laude pentru Simona Halep: Merita sa fie numarul unu mondial

Considerat cel mai bun tensimen din toate timpurile Roger Federer a laudat-o pe Simona Halep, care va termina locul din pozitia de numarul unu mondial. Tenismenul elvetian a declarat ca romanca este.

Atentie la vorbele lui Roger Federer! Cel mai bun tenismen din toate timpurile a vorbit despre succesul Simonei Halep

Roger Federer, socotit cel mai bun tenismen din toate timpurile, a vorbit despre performanta Simonei Halep, care va incheia anul pe locul 1 in lume.

Roger Federer, despre Simona Halep: Merita sa fie numarul unu, trebuie respectata

Calificat in finala de la Basel, Roger Federer a vorbit in timpul unei conferinte de presa si despre Simona Halep: Merita sa fie numarul unu mondial, trebuie respectata, a spus, printre altele, campionul elvetian.

VIDEO ATP Basel: Roger Federer, in semifinale

Roger Federer 2 ATP si cap de serie numarul unu) s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de la Basel de categorie 500), dupa o victorie in trei seturi in fata lui Adrian Mannarino 4-6, 6-1, 6-3). In penultimul act al competitiei, elvetianul il va intalni pe David Goffin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )