Libnet.ro
UNICEF

11:30

Roger Federer: Novak Djokovic este favorit sa castige Australian Open Declaratie haioasa despre sansele sale

Adevărul Adevărul,
Roger Federer: Novak Djokovic este favorit sa castige Australian Open Declaratie haioasa despre sansele sale

Elvetianul Roger Federer, detinatorul trofeului de la Melbourne, considera ca Novak Djokovic, liderul actual al ATP, este favorit la castigarea Australian Open. continuă pe Adevărul

VIDEO Cupa Hopman: Roger Federer, o poezie de tenis - Victorie n doua seturi cu Alexander Zverev (Elvetia - Germania 1-0)

Roger Federer a practicat un tenis incantator contra lui Alexander Zverev, recordmanul titlurilor de Grand Slam reusind sa fie la un nivel prea inalt pentru ambitiosul Sascha. Mister Perfect a adus primul punct Elvetiei in finala Cupei Hopman cu Germania reeditare a ultimului act de anul trecut) dupa un succes in doua seturi, 6-4, 6-2.

VIDEO Faza zilei: Lupul, naravul si remodelarea rachetei - n rol principal, Novak Djokovic

A suferit prima infrangere din 2019 in semifinalele de la Doha, iar pe durata meciului cu Bautista Agut si-a exprimat in mai multe randuri nemultumirea pentru calitatea jocului pe care o arata. Novak Djokovic a remodelat prima racheta pe anul in curs, modelul Head cazand prada nervilor sarbului.

ATP Doha: Novak Djokovic, nvins de Roberto Bautista-Agut n semifinale

Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a fost invins in semifinalele turneului de la Doha, scor 6-3, 6)6-7, 3-6, de spaniolul Roberto Bautista Agut 24 ATP), dupa doua ore si 37 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2278 seconds )