Libnet.ro
UNICEF

11:15

Roger Federer, Oscarul si publicul in delir

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer, Oscarul si publicul in delir

Oscar Otte nu ar trebui sa aiba prea multe sa-si reproseze: de la inaltimea celor 193 de centimetri, germanul s-a miscat incredibil, dar nu a fost suficient pentru a-i putea pune macar o simpla piedica marelui Federer. Roger, Roger! au rasunat la un moment dat tribunele noului Chatrier, ziduri noi care au trait onoarea de a-l gazdui pentru a doua oara in aceasta saptamana pe campionul elvetian. 6-4, 6-3, 6-4 dupa o ora si 37 de minute, iar Fedex este in turul trei de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Roger Federer va juca la Roland Garros dupa 1.454 de zile - Duelul cu Lorenzo Sonego va avea loc dupa ora 15:30

Tenismenul elvetian Roger Federer, locul 3 ATP, va juca, duminica, primul sau meci la Roalnd Garros, dupa 1. 454 de zile, potrivit lesoir. be. Federer a disputat ultimul meci la French Open la 2 iunie 2015, cand a fost eliminat in sferturile de finala de compatriotul sau Stan Wawrinka.

Roland Garros (m): Rafael Nadal, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas si Kei Nishikori, in turul al treilea / Cilic, eliminat de Dimitrov (Rezultatele zilei)

Marii favoriti ai Grand Slam-ului de la Paris si-au respectat statutul si s-au calificat, miercuri, in turul al treilea. Rafael Nadal favorit nr. 2), Roger Federer 3), Stefanos Tsitsipas 6) si Kei Nishikori 7) au trecut mai departe, in timp ce Marin Cilic 11) a fost eliminat de Grigor Dimitrov, dupa un meci de cinci seturi.

Povara de a fi Roger Federer

Meciul in sine pare a fi partea cea mai usoara din viata de sportiv a lui Roger Federer, elvetianul fiind poate unul din singurii sportivi din circuit care reuseste sa faca trei conferinte de presa intr-una singura engleza, franceza si apoi germana).

Dupa patru ani, Roger Federer a revenit cu o victorie la Roland Garros

Roger Federer 3 ATP) s-a calificat, duminica, in turul secund al turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins pe Lorenzo Sonego 73 ATP), scorul de 6-2, 6-4, 6-4.

Roland Garros: Roger Federer, prima victorie pe zgura pariziana dupa patru ani

Absent in ultimii patru ani de la Roland Garros, Roger Federer 3 ATP) a revenit pe zgura pariziana cu o victorie in trei seturi. Campionul elvetian a trecut fara emotii de italianul Lorenzo Soneho 73 ATP, 24 de ani), scor 6-2, 6-4, 6-4, dupa o partida care a durat o ora si 42 de minute.

Majestatea Sa, inaltul tribunei, revenirea si gratia - Roger Federer si iubirea neconditionata a Parisului

Prima zi de concurs iar lumea freamata deja in jurul Chatrier-ului, noua arena inaltata in timp record la Paris devenind neincapatoare. Este ziua in care asteptarea a luat sfarsit: Roger Federer a revenit pe zgura de la Roland Garros si a facut-o in stilul care i-a caracterizat mare parte din cariera: cu gratie.

Imaginea zilei la Roland Garros: Suzanne Lenglen plina ochi, inghesuiala, antrenament - Nume de cod: Roger Federer

La Paris nu au inceput inca meciurile oficiale vor debuta duminica), insa arena Suzanne Lenglen a oferit o imagine unica: tribune pline pana la refuz, spectatori care s-au inghesuit sa vada. un antrenament. Dupa o pauza de patru ani a participat ultima data in 2015), Roger Federer este la Paris, iar pasionatii de tenis vor sa profite de fiecare ocazie pentru a-l vedea la treaba pe campionul elvetian.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2454 seconds )