Libnet.ro
UNICEF

13:16

Roger Stone, colaborator al lui Donald Trump, gasit vinovat pentru sapte capete de acuzare

Hotnews Hotnews,
 Roger Stone, colaborator al lui Donald Trump, gasit vinovat pentru sapte capete de acuzare

Fostul consilier al presedintelui Donald Trump, Roger Stone, care a lucrat in anul 2016 pentru campania candidatului republican, a fost gasit vineri vinovat de un judecator federal american pentru sapte capete de acuzare intr-un dosar deschis in cadrul anchetei privind presupusa ingerinta ruseasca in scrutinul prezidential din SUA, scrie Agerpress, citand Reuters, DPA si EFE. continuă pe Hotnews

Roger Stone, fost consilier al lui Trump, gasit vinovat de sapte capete de acuzare cu privire la mintirea Congresului si obstructionarea justitiei

Roger Stone, un vechi apropiat si confident al presedintelui Donald Trump, a fost gasit vinovat vineri de sapte capete de acuzare cu privire la mintirea Congresului, obstructionarea justitiei si influentarea martorilor, de catre un juriu, la un tribunal federal de la Washington, relateaza CNBC.

Donald Trump a gratiat doi militari acuzati de crime de razboi

Presedintele american Donald Trump a decis gratierea a doi militari acuzati de crime de razboi si i-a redat gradul unui al treilea, ignorand astfel sfaturile oferite de Pentagon, relateaza postul CNN, citat de Mediafax.

Donald Trump va participa la summitul NATO. intalnire cu regina Elisabeta a II-a

Presedintele SUA Donald Trump se va deplasa la inceputul lunii decembrie la Londra pentru a particip.

Casa Alba a publicat o a doua stenograma a discutiei telefonice dintre Donald Trump si presedintele Ucrainei. Ce au discutat cei doi presedinti(FOTO)

Casa Alba a publicat, vineri, o noua stenograma a unei prime discutii telefonice dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau ucrainean, Volodymyr Zelensky, discutie ce a avut loc pe de pe data de .

Donald Trump participa la summitul NATO de la Londra

Presedintele american Donald Trump urmeaza sa efectueze la inceputul lui decembrie o vizita a Londra, pentru a participa la summitul NATO, si va fi primit de catre regina Elizabeth a II-a la Palatul Buckingham, a anuntat Casa Alba, relateaza AFP.

Scrisoarea insultatoare trimisa de Donald Trump catre Erdo287;an. Nu fi prost. Nu fi Diavolul! (FOTO)

Presedintele Turciei, Recep Erdo287;an, a anuntat ca i-a returnat, miercuri, o scrisoare ciudata primita de la omologul sau american, Donald Trump, inainte de demararea ofensive din nord-estul Siriei, impotriva k.

Donald Trump a oprit, personal, o operatiune a marinei americane in Marea Neagra dupa ce CNN a catalogat actiunea drept una ostila Rusiei: Cine a facut dezvaluirea

Presedintele american Donald Trump a stopat o operatiune a marinei SUA in Marea Neagra dupa ce CNN a publicat un metarial in care cataloga operatiunea drept una ostila Rusiei, informeaza.

Donald Trump: Relatiile cu Recep Tayyip Erdogan sunt bune; armistitiul din Siria rezista

Presedintele american Donald Trump a spus ca relatia sa cu presedintele turc RecepTayyipErdogan este buna si ca acordul de incetare a focului din nordul Siriei intre Ankara si fortele conduse de.

Oficiali numiti de Donald Trump, audiati cu usile deschise in Congres. Cat de probabila este o suspendare din functie a presedintelui american

Camera Reprezentantilor dominata de Partidul Democrat) a inceput, miercuri, primele audieri publice pana acum au fost cu usile inchise) in cazul suspendarii din functie a lui Donald Trump,.

Scufundarea lui Rudy Giuliani: ultima linie de aparare in dosarul destituirii lui Donald Trump

Batalia fratricida americana legata de procesul de impeachment - destituirea Presedintelui american Donald Trump este in curs si a intrat intr-o perioada acuta a impactului sau electoral.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.218 seconds )