Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rogers Cup: Sharapova, OUT din primul tur

România Liberă România Liberă,
Rogers Cup: Sharapova, OUT din primul tur

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, locul 81 WTA, benficiara a unui wild card, a fost invinsa,. continuă pe România Liberă

Rogers Cup: Marius Copil, eliminat in primul tur al calificarilor

Marius Copil 83 ATP) a fost invins in primul tur al calificarilor din cadrul Rogers Cup, turneu de categorie Masters care se va disputa la Montreal Canada) in perioada 5-11 august.

Au inceput surprizele la Rogers Cup. Nume grele din tenisul feminin, eliminate in primul tur la Toronto

Rogers Cup, competitie anuala gazduita de Canada, a inceput la Toronto, si a furnizat cateva surprize inca din primul tur.

Rogers Cup: Mihaela Buzarnescu, in ultimul tur al calificarilor - Victorie chinuita cu locul 468 WTA

Mihaela Buzarnescu 58 WTA), cap de serie numarul sapte, a ajuns in ultimul tur al calificarilor la turneul Rogers Cup categorie Premier 5) care are loc la Toronto in perioada 5-11 august.

Rogers Cup: Mihaela Buzarnescu, invinsa de Misaki Doi in ultimul tur al calificarilor

Mihaela Buzarnescu 58 WTA), favorita numarul 7, a ratat calificaficarea pe tabloul principal la Rogers Cup, fiind invinsa de japoneza Misaki Doi 89 WTA), cap de serie numarul 17, scor 7-6 1), 7-5, dupa o ora si 54 de minute de joc.

Simona Halep are primul tur liber la Toronto

Detinatoare a trofeului de la Rogers Cup, Simona Halep va debuta direct in turul secund al turneului gazduit de Toronto in acest an. Jucatoarea a ajuns deja in Canada alaturi de echipa ei Foto).

Cand joaca Simona Halep primul meci la Rogers Cup

Simona Halep este dubla detinatoare a trofeului de la Rogers Cup. Romanca a castigat pentru prima data open-ul canadian in anul 2016, cand a invins-o pe Madison Keys nr. 17 WTA), cu scorul de 7-6 2), 6-3. A doua reusita a venit doi ani mai tarziu cand a reusit victoria in fata lui Sloane Stephens .

Cine transmite la TV meciurile Simonei Halep de la Rogers Cup

Simona Halep participa la Rogers Cup. Romancaa cucerit trofeulanul trecut si trebuie sa-si apere punctele castigate dinclasamentul WTA. Campioana turneului canadian primeste 900 de puncte. Este primul turneu la care participa Simona dupatriumful de laWimbledon. Simona Halep si-a anuntat fanii ca a ajuns deja la Toronto. Marea noastra campioana este insotita de cei din staff, .

Halep, la Rogers Cup: Au fost peste doua saptamani in care nu am pus mana pe racheta

Rogers Cup e primul turneu al Simonei Halep dupa triumful de la Wimbledon, iar sportiva nascuta in Constanta crede ca va avea o saptamana dificila.

Mihaela Buzarnescu, la un pas de tabloul principal de la Rogers Cup

Mihaela Buzarnescu a ajuns in finala calificarilor de la rogers Cup, fiind la o singura victorie de prezenta pe tabloul principal al turneului de la Toronto.

Rogers Cup: Jennifer Brady (76 WTA), adversara Simonei Halep din turul al doilea

Simona Halep 4 WTA, cap de serie numarul 4 si detinatoarea trofeului) o va intalni pe Jennifer Brady 76 WTA, venita din calificari), in turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Toronto.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )