Libnet.ro
UNICEF

23:30

Rogozin fierbe. Rusia ameninta cu sanctiuni speciale pentru cei care au impiedicat vizita vicepremierului rus in Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 Rogozin fierbe. Rusia ameninta cu sanctiuni speciale pentru cei care au impiedicat vizita vicepremierului rus in Republica Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a declarat, intr-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya 24, ca va fi sigur un raspuns impotriva persoanelor care au hotarat sa impedice vizita sa in Republica Moldova si ca dupa ce Rusia va determina cu exactitate cine sunt aceste persoane vor fi sanctiuni speciale. continuă pe Hotnews

Rusia pregateste sanctiuni speciale pentru oficialii romani care au impiedicat vizita lui Rogozin la Chisinau

Rusia va pregati sanctiuni impotriva celor care au impiedicat vizita vicepremierului rus Dmitri Rogozin in Republica Moldova.

Rogozin sustine ca Rusia pregateste sanctiuni speciale impotriva celor care i-au impiedicat vizita in Republica Moldova

Rusia va pregati sanctiuni speciale impotriva celor care au impiedicat vizita vicepremierului rus in Republica Moldova, a declarat Dmitri Rogozin intr-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya 24.

Avertismentul lui Rogozin: Rusia pregateste sanctiuni impotriva persoanelor care au perturbat vizita la Chisinau

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin a declarat sambata, in cadrul unui interviu, ca Rusia pregateste sanctiuni impotriva persoanelor care au perturbat vizita acestuia in Moldova,.

EXCLUSIV Guvernul pregateste in secret un OUG care modifica Legea pensiilor speciale pentru politisti, militari si servicii secrete

Guvernul pregateste sa adopte saptamana viitoare un OUG prin care modifica Legea pensiilor speciale pentru politie, armata si servicii secrete, au declarat pentru HotNews mai multe surse guvernamentale.

Rusia ameninta, din nou, Romania, dupa instalarea sistemelor antibalistice NATO la baza militara Mihail Kogalniceanu

Rusia va consolida capacitatile militare ofensive, in scopul neutralizarii amenintarilor la adresa sigurantei nationale, anunta Serghei Soigu, ministrul rus al Apararii, explicand ca este vorba de o reactie fata de suplimentarea capabilitatilor NATO in Romania, potrivit Mediafax.

Monica Pop, avertisment pentru cei care folosesc lentile de contact. Atentie mare!

Medicul oftalmolog Monica Pop trage un semnal de alarma in privinta celor care aleg sa poarte lentile de contact si avertizeaza in privinta riscurilor la care se expun cei care le.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )