Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roibu: Remus Vulpescu a refuzat solutiile de finantare pentru redresarea Oltchim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Roibu: Remus Vulpescu a refuzat solutiile de finantare pentru redresarea Oltchim

Constantin Roibu, fostul director de la Oltchim, a declarat astazi ca Remus Vulpescu a refuzat solutiile de finantare pentru redresarea Oltchim, transmite Antena. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Constantin Roibu rupe tacerea: Vezi aici dezvaluiri despre situatia de la Oltchim

Constantin Roibu, fostul director de la Oltchim, a declarat in exclusivitate la Se intampla in Romania ca Remus Vulpescu a refuzat solutiile de finantare pentru redresarea Oltchim. Roibu sustine ca niciunul .

Daniel Chitoiu se razgandeste si ii da dreptate lui Remus Vulpescu: Daca Dan Diaconescu plateste pretul actiunilor, banii merg la Oltchim, ca ajutor de salvgardare

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat miercuri ca, daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor merge la combinat sub forma de ajutor de salvgardare. La sfarsitul saptamanii trecute, tot Daniel Chitoiu afirmase contrariul, contrazicandu-l astfel pe subalternul sau, Remus Vulpescu, seful OSPI.

Guvernul vrea sa simplifice accesul la finantare pentru energia verde

Guvernul a finalizat elaborarea unei ordonante de urgenta privind modificarea legii energiei si gazelor, prin care vizeaza clarificarea si urgentarea contractarii si finantarii pentru proiectele de energie regenerabila.

Guvernul simplifica accesul la finantare pentru proiectele de energie regenerabila

Guvernul a finalizat elaborarea unei ordonante de urgenta privind modificarea legii energiei si gazelor, prin care vizeaza clarificarea si urgentarea contractarii si finantarii pentru proiectele de energie.

Guvernul SIMPLIFICA accesul la FINANTARE pentru proiectele de energie regenerabila.

Guvernul a finalizat elaborarea unei ordonante de urgenta privind modificarea legii energiei si gazelor, prin care vizeaza clarificarea si urgentarea contractarii si finantarii pentru proiectele de energie regenerabila, potrivit Mediafax. Incercam sa raspundem cat mai repede dorintelor investitorilor in energie regenerabila si suntem gata cu o ordonanta de urgenta de modificare a doua articole din Legea 123 din 2012 a energiei si gazelor - n. r. ) astfel incat sa avem claritate si celeritate .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )