Libnet.ro
UNICEF

22:45

Roland Garros 2015: Mergea, calificat in turul doi, duel cu Tecau. Rezultatele romanilor de vineri

România Liberă România Liberă,
Roland Garros 2015: Mergea, calificat in turul doi, duel cu Tecau. Rezultatele romanilor de vineri

Romanii continua sa evolueze la Roland Garros, atat la simplu feminin, cat si in turneele de dublu. Vineri vor juca Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Florin Mergea. continuă pe România Liberă

Roland Garros 2015: Mergea si Tecau vor evolua si la dublu mixt. Cine sunt perechile lor

Turneul de la Roland Garros va avea reprezentanti din Romania si in cadrul turneului de dublu mixt, dupa ce Florin Mergea si Horia Tecau au intrat deja pe tabloul principal.

Roland Garros 2015: Begu si Mitu, in turul doi. Programul romanilor de joi

Turul al doilea al Roland Garros continua, joi, cu doua romance la fileu. Irina Begu si Andreea Mitu vor evolua in runda a doua, pe tabloul de simplu.

Roland Garros: Caroline Wozniacki, eliminata in turul doi

Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 5, a parasit turneul de Grand Slam de la Roland Garros inca din turul doi, sportiva din Danemarca fiind invinsa de Julia Goerges, scor 6-4, 7-64).

Roland Garros 2015: Serena, fara emotii in turul urmator. Nu stie nimic despre urmatoarea adversara

Liderul clasamentului WTA, Serena Williams, a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 6-3, in 59 de minute, pe sportiva ceha Andrea Hlavackova, locul 190 WTA, jucatoare venita din calificari, si a acces in mansa a doua a turneului de la Roland Garros.

Roland Garros 2015: Andreea Mitu, in turul al doilea. Meci infernal cu Pliskova!

Andreea Mitu 100 WTA) s-a calificat in turul al doilea al turneului de grand slam de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe Alize Lim 279 WTA), scor 6-3, 6-2.

Roland Garros 2015: Baroni, eliminata in turul al treilea, dupa ce trecuse de Simona Halep

Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA, a fost eliminata in turul al treilea al turneului de grand slam de la Roland Garros, dupa ce a fost invinsa cu scorul de 4-6, 6-3, 7-5, de Alize Cornet, locul 29 WTA. Croata o eliminase pe Simona Halep, a treia favorita, in runda anterioara.

Roland Garros 2015: Halep evolueaza in turul al doilea, miercuri. Programul romanilor

Simona Halep evolueaza, miercuri, in turul al doilea la Roland Garros, impotriva croatei Mirjana Lucici-Baroni. Alti 6 romani vor mai evolua la simplu sau dublu in aceeasi zi.

Live Text Roland Garros 2015. Simona Halep - Lucici-Baroni: ora 15.30. Meciul revansei pentru romanca

Roland Garros 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o intalneste, miercuri, pe Mirjana Lucici-Baroni 70 WTA), in turul al doilea al grand slam-ului de la Paris.

Roland Garros 2015. Trei romani joaca azi la Paris. Programul partidelor

Roland Garros 2015. Chiar daca Simona Halep a parasit Roland Garros dupa doar doua tururi, Romania mai are sportivi la competitia din capitala Frantei.

Roland Garros 2015. Sase jucatori romani joaca azi pe zgura de la Paris

Roland Garros 2015. Astazivor evolua nu mai putin de 6 romani pe terenurile de la Roland Garros, in probele de simplu, dublu si dublu mixt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )