Libnet.ro
UNICEF

14:45

Roland Garros: Gabriela Ruse, aproape de tabloul principal Adversara sa a avut parte de un meci incredibil in primul tur al calificarilor

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Gabriela Ruse, aproape de tabloul principal Adversara sa a avut parte de un meci incredibil in primul tur al calificarilor

Gabriela Ruse 179 WTA) s-a calificat, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros. Pentru a ajunge pe tabloul principal, romanca va trebui sa treaca de Barbara Haas Austria, 143 WTA, cap de serie nr. 17), jucatoare care a avut parte de un meci cu o desfasurare incredibila in primul tur al calificarilor. continuă pe Hotnews

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roland Garros

Joi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor tabloului feminin de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Sapte jucatoare din Romania in calificarile de la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu se numara printre cele sapte temerare care forteaza accederea pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Cu cine joaca Simona Halep la Roland Garros 2020! Si-a aflat adversarele si nu va fi deloc usor! Posibil duel cu o romanca in turul 2

Simona Halep porneste ca favorita numarul 1 la Roland Garros 2020, turneu care va incepe pe 27 septembrie. in aceasta seara a avut loc tragerea la sorti pentru tabloul principal si nu a fost deloc una favorabila pentru Halep. in primul tur al turneului de la Paris o va infrunta pe Sara Sorribes Tormo, locul .

Roland Garros: Laura-Ioana Paar, in turul doi al calificarilor - Adversara dificila in urmatorul meci

Laura-Ioana Paar, 199 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al calificarilor la turneul de la Roland Garros, ultimul Grand Slam al anului.

Se intampla la Roland Garros: O jucatoare a fost exclusa din calificari

O jucatoare a fost testata pozitiv la Covid-19 si exclusa din calificarile pentru tabloul de simplu feminin al turneului de tenis de Grand Slam de la Roland Garros, la o zi dupa o decizie identica in cazul a cinci jucatori de simplu masculin, au anuntat luni organizatorii competitiei, citati de AFP.

Roland Garros: 5 jucatori, exclusi din cauza Covid-19 Cati reprezentanti are Romania in calificari

Cinci jucatori au fost exclusi de pe tabloul calificarilor de la Roland Garros, dintre care doi testatati pozitiv cu noul coronavirus si trei in calitate de cazuri de contact, informeaza AFP.

Laura Ioana Parr in turul 2 al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Laura Ioana Parr s-a calificat, marti, in turul secund al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Premii mai mici la Roland Garros in acest an

Organizatorii turneului de Mare Slem de la Roland Garros au anuntat o scadere a fondului de premiere cu 11 procente comparativ cu anul precedent.

Simona Halep, despre o posibila retragere de la Roland Garros: Recunosc, sunt ingrijorata

Simona Halep nu are prea mult timp sa sarbatoreasca titlul de la Roma, al treilea consecutiv pentru ea in 2020. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a plecat deja la Paris, pentru turneul de la Roland Garros. Doar ca Simona recunoaste ca este ingrijorata din cauza problemelor pe care pandemia de coronavirus le provoaca in .

Panica la Roland Garros: 5 jucatori au fost eliminati! Ce se va intampla cu Simona Halep

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros este zguduit de noi cazuri de COVID-19. Alti doi jucatori din rundele de calificare pentru Openul Frantei au primit rezultate pozitive la coronavirus. Declaratia a fost facuta de Federatia Franceza de Tenis, duminica. Alte trei persoane au fost in contact strans cu un antrenor care a iesit .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )