Libnet.ro
UNICEF

18:30

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei - Romanca are 7-0 in meciurile directe

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei - Romanca are 7-0 in meciurile directe

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic Serbia, 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Tsurenko este una dintre victimele preferate ale Simonei, ea conducand cu 7-0 in meciurile directe cu jucatoarea in varsta de 30 de ani. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Se actualizeaza.

Roland Garros: Magda Linette, adversara Simonei Halep din turul al doilea

Poloneza Magda Linette 87 WTA) se va intalni cu Simona Halep in turul al doilea al Roland Garros, dupa ce a trecut de Chloe Paquet 166 WTA, beneficiara a unui wild card), cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2.

Se amana verdictul privind adversara Simonei Halep din turul 3 de la Roland Garros. Meciul Krunici - Tsurenko, intrerupt

Meciul dintre Aleksandra Krunici din Serbia, locul 76 WTA si Lesia Turenko din Ucraina, locul 27 WTA, a fost intrerurpt, joi, din cauza intunericului.

Verdict amanat in privinta adversarei Simonei din turul 3 de la Roland Garros. Krunici - Tsurenko a fost intrerupt

Meciul dintre Aleksandra Krunici din Serbia, locul 76 WTA si Lesia Turenko din Ucraina, locul 27 WTA, a fost intrerurpt, joi, din cauza intunericului.

DigiSport: Replica memorabila: cum a reactionat adversara Simonei Halep, cand a fost intrebata daca are un iubit

In varsta de 30 ani, Lesia Tsurenko este adversara Simonei Halep in turul trei la Roland Garros. Ucraineanca s-a dedicat in ultimii ani exclusiv tenisului, de care este indragostita. intrebata de italieni daca are o relatie, sportiva nascuta la Volodymyrets a dat o replica memorabila.

Cine este adversara Simonei Halep din turul 2 la Roland Garros. Magda Linette are grave probleme de sanatate

Simona Halep joaca in turul 2 la Roland Garros, joi, 30 mai, dupa ora 18:30, impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, dezvaluind tactica pe care o va aborda. Romanca ar putea profita in partida de la Paris de faptul ca Magda Linette are grave probleme de sanatate.

FOTO Moment bizar! Ce a facut adversara Simonei Halep in timpul meciului cu jucatoarea noastra din turul II de la Roland Garros

Simona Halep a trecut in trei seturi de poloneza Magda Linette si s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros.

FOTO Moment bizar. Ce a facut adversara Simonei Halep in timpul meciului cu jucatoarea noastra din turul II de la Roland Garros

Simona Halep a trecut in trei seturi de poloneza Magda Linette si s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros.

Probleme mari si inexplicabile pentru adversara Simonei Halep! Ultima data a ajuns la spital din cauza acestora

Simona Halep revine azi pe teren la Roland Garros, unde va juca in turul secund, impotriva polonezie Magda Linette.

Roland Garros: Cine este Magda Linette, urmatoarea adversara a Simonei Halep - A pierdut sapte din ultimele noua meciuri disputate

In turul doi de la Roland Garros, Simona Halep o va infrunta in premiera pe Magda Linette 87 WTA), iar disputa se anunta una destul de lejera pentru campioana en-titre, cel putin pe hartie. Poloneza in varsta de 27 de ani nu traverseaza cea mai buna perioada a carierei, in ultimele noua partide jucate avand sapte infrangeri. Linette nu a trecut niciodata de turul trei la un turneu de Grand Slam, performanta reusita la Australian Open 2018 si Roland Garros 2017.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )