Libnet.ro
UNICEF

05:45

ROLAND GARROS. MIHAELA BUZARNESCU-MADISON KEYS ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT. Meci istoric pentru Buzarnescu

Antena3 Antena3,
ROLAND GARROS. MIHAELA BUZARNESCU-MADISON KEYS ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT. Meci istoric pentru Buzarnescu

MIHAELA BUZARNESCU-MADISON KEYS ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Mihaela Buzarnescu o va infrunta, in premiera pe americanca Madison Keys 23 ani, 13 WTA), cap de serie numarul 13, care a dispus. continuă pe Antena3

BUZARNESCU - KEYS LIVE STREAM ROLAND GARROS. Mihaela joaca pentru calificarea in sferturi

Mihaela Buzarnescuva deschide ziua a opta de laRoland Garros. Romanca va juca in optimile de finala duminica, de la ora12. 00, pe arena.

STEAUA-RAPID ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Derby de Liga a IV-a pe National Arena

STEAUA-RAPID ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Etapa a treia si ultima a play-off-ului Ligii a IV-a programeaza urmatoarele meciuri: Academia Rapid - CSA Steaua si CS FC Dinamo - AS Tricolor. Primul se va disputa.

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu vs Madison Keys se va juca duminica - Prima partida de pe Philippe-Chatrier (de la ora 12:00)

Dupa victoria entuziasmanta cu Elina Svitolina, Mihaela Buzarnescu va incerca sa obtina calificarea in sferturile turneului de Roland Garros. Jucatoarea noastra va da piept cu Madison Keys 13 WTA), finalista la editia de anul trecut a US Open. Partida va fi gazduita de arena Philippe-Chatrier si va incepe la ora 12:00 ora Romaniei).

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu vs Elina Svitolina (dupa ora 14:00) - Programul complet al zilei

Aflata la cea mai buna performanta la un turneu de Grand Slam, Mihaela Buzarnescu 33 WTA) va da in turul trei de la Roland Garros peste Elina Svitolina Ucraina), cap de serie numarul 4. Confruntarea este programata a doua pe Terenul 1 si va incepe dupa ora 14:00 ora Romaniei). Meciul va fi transmis in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

ROMANIA-CHILE ONLINE STREAM LIVE VIDEO la PRO TV. Surprize mari in lotul Romaniei

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, va incepe meciul amical cu Chile, joi, la pe stadionul Sportzentrum Graz-Weinzoedl din Graz Austria), cu tinerii Cicaldau si Nedelcu.

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND LIVE la Roland Garros. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND LIVE la Roland Garros. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP o va intalni pe TAYLOR TOWNSEND in turul 2 la ROLAND GARROS. Partida incepe la 16:30, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Ce scrie presa internationala, dupa infrangerea Mihaelei Buzarnescu la Roland Garros

Mihaela Buzarnescua fost invinsa clar de americanca Madison Keys, a 13-a favorita, cu 6-1, 6-4, duminica, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului. Celebrul.

LIVE TEXT Mihaela Buzarnescu contra Elina Svitolina in turul 3 la Roland Garros

Dupa ora 14:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Elina Svitolina, partida pentru calificarea in optimi la Roland Garros.

LIVE TEXT Mihaela Buzarnescu - Madison Keys in optimi la Roland Garros

Urmariti duminica de la ora 12:00 meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Madison Keys, partida din optimile de finala la Roland Garros. Apasati aici pentru live video .

LIVE TEXT Mihaela Buzarnescu - Madison Keys in optimi la Roland Garros (12:00)

Urmariti duminica de la ora 12:00 meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Madison Keys, partida din optimile de finala la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )