Libnet.ro
UNICEF

18:15

Romaero a imprumutat inca 14 milioane lei de la CEC Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romaero a imprumutat inca 14 milioane lei de la CEC Bank

Romaero, companie de stat specializata in productie, servicii si cercetare-dezvoltare in domeniul aeronauticii pentru aeronave civile si militare de pasageri sau cargo, a obtinut o a doua finantare bancara de la CEC Bank, de 14 milioane de lei, pe langa finantarea de 45 milioane lei de luna trecuta, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

IN LIMITA UNUI PLAFON DE 59,9 MILIOANE LEI Actionarii Romaero au aprobat contractarea a doua facilitati de credit

Actionarii Romaero RORX) au aprobat, in adunarea extraordinara de astazi, contractarea de catre companie a unor facilitati de credit de la CEC Bank, in limita unui plafon maxim de 59,9 milioane de lei, se arata in raportul societatii publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Mugur Podaru, CEC Bank: Platile prin mobile banking s-au dublat in primul semestru

CEC Bank a inregistrat o dublare a numarului tranzactiilor realizate prin internet si mobile banking in primul semestru din 2020, pandemia accelerand digitalizarea serviciilor bancare si imbunatatind totodata gradul de adoptare al serviciilor digitale.

Marele premiu la Loto 649, de peste 3,37 milioane lei, a fost castigat. Unde a fost jucat biletul care a costat 20,50 lei

Marele premiu la Loto 649, de peste 3,37 milioane lei, a fost castigat, a anuntat duminica seara Loteria Romana. Biletul a fost jucat la o agentie din Tecuci, judetul Galati, si a costat 20,50 lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )